2777
2789
عنوان

کیاا خیلی تنها ان؟؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسواس فکری دارم زود از دیگران ناراحت میشم. مخصوصن فامیل تحمل فامیل و حرف هاشون و ندارم. کات میکنم‌ . ...

منم اینجوووری اممم

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher
پس خوبه‌. پایه هست؟ دوست و آشنای خانوادگی دارین؟ 

اگه نه نه اش پرش نکنه  بد نیست. نه دوست و آشنا داریم اما با نداشتن هیچ فرقی نمی‌کنند. چون اصلا اهل رفت آمد نیستند 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              

منم خیلی تنهام ولی ب خودم میرسم رژیم میگیرم حداقل از قیافه نیفتیم تنها چیزی ک تو این دنیا دارم ی قیافس

توام ب خودت برس حالتو خودت خوب کن برو بیرون تنها حتی اگ پول نداری برو نگاه کن یه چیز کوچیک بخر مثلا ی رژ خوشرنگ

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
منم ساله پیش تو عقد جداشدم دیگه ازدواج واسم جور نشد خیلی تنهایی کشیدم 

هعی🥲

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher
چرا🥲

نزدیک یک ساله ک بابام ترکمون کرده مامانم عصابش بهم ریخته و خودم تو اوضاع بد سلامتی تمام گردنم و شونه هام گرفته 

از یه طرف تا صدام یکم در میاد از درد مامانم میگه منم درد دارم فکر می‌کنی فقط خودت درد داری و ... الآنم همین شد رفت نشست گریه کرد.. همیشه ادمو مقصر می‌کنه سر هیچی و خودشو میزنه به مظلومی نمی‌دونم دیگه چیکار کنم