2777
2789

فرهنگ سازی منظورم هر چیزی که به حقوق انسانی یه فرد مربوط بشه

چرا خود زنا دوست دارن اسیر باشن؟ 

دوست دارن حقیر باشن؟ 

مگه چقد شستشوی مغزی شدن؟ 🙂

چه چیزی درون اونا شکل میگیره که هویتشون یادشون میره و بهترین انتخاب و زندگی ای که میتونن داشته باشنو رها میکنن و ترجیح(ترجیه) میدن همیشه با اسم یه مرد(پسر، برادر، شوهر، همسر) تعریف بشن و تمام ذهنشونو طبق معیار مردا قرار بدن؟ 

مگه میشه یه انسان یادش بره که انسانه 😐💔

من خیلی اذیت میشم واقعا اذیت میشم وقتی میبینم زنا همیشه تو دو جبهه قرار گرفتن و باهم دشمنن و یه جوری نسبت به هم تنفر دارن که... 🗿💔

هرروز ت جامعه ت رسانه شاهد همچین چیزاییم (:

کاش همچی درس میشد🚶‍♀️

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

دوبار نوشتم شوهر  (اشتباه تایپی شد) 

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

چون رخوت و عدم تغییر راحته 

و تلاش سخت 

برابری حقوق تلاش و سختی داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل بعضی نی نی سایتیا،از خودشون هیچی نمیگن،هی میگن شوهرم فلان شغل رو داره، فلان حقوق رو داره،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بعضیا خودشون تو وجود خوودشون یچیزایی میبینن ک میدونن لایق اعتماد نیستن میدونن باید یکی کنترلشون کنه باااید یکی براشون تصمیم بگیره

و بعد فکر میکنن همه مثل خودشونن و بعد برای همه نسخه میپیچن

مثلا تو اون تاپیکی ک اون کاربر میگفت شوهر فهمیده بااید زنشو محدود کنه...جلوتر دااشت فحاشی میکرد ب کاربرا

خب همچین آدمی از درون خودش با خبره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

واقعا عجیبه ولی سلیقه هست دیگه یکی اون جوری دوست داره مرد و زن هم نیست طرز فکر ها متفاوته دیگه، عجیبه غریبه ولی واقعی😂بعد جالبه بعضی از این افراد هم به کسایی هم که مثل خودشون فکر نمیکنه بدترین توهین ها و تهمت ها رو میزنن.دنیای عجیبیست دلیلش چیست، نمیدانم🗿

مایه بار خونه پدر شوهرم بودیم پسرم دستشویی کرده بود منم یه مقدارتوخونه اونا راحت نیستم شوهرم بچه روشست همه ازدستش شاکی بودن میگفتن مگه مردهم بچه می‌شوره شوهرم می‌گفت چرانشوره مگه بچه مردنیست

خدایی تو این چند ساله به لطف اینستاگرام و وسعت اطلاع رسانی و پیج های سالم خیلی چیزها عوض شده زن ها عوض شدن یکم خودشونو دوست دارن واسه خودشون وقت میزارن مستقل شدن کلا خیلی محسوس داره بهتر میشه تا چند سال پیش هیچکی تو باغ نبود