2777
2789

من چیزای مختلف میبرم سر خاک مادرم خیرات میدیم شیرینی میبردم مثلا یا بستنی لیوانی . امسال میخوام سیب ببرم که اگر کسی روزه بود بتونه بذاره تو کیف ببره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چه با ذوق😍

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواییم ساندویچ درست کنیم با مرغ اول میخواستیم الویه درست کنیم بعد من مخالفت کردم😂 حالا الان نمیدونم چیا بزنم بهش یه مقدار حجمش بیشتر شه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

معمولا برا اهل قبور خیرات میکنن.

البته خانواده من نه کلی گفتم - تا سال قبل اش چهارشنبه درست میکردن که امسال درست نکردن.

کار خوبی میکنی انشالله دلت شاد باشه و به سلامتی بارت زمین بزاری سال جدید خانواده ۳ نفرتون از بلا دور باشه

چ عالی پس شماهم اینکارو میکنید

بله بالاخره هر کس عزیزانی داره که دیگه کنارش نیستنتوی لین روزای اخر سال این یه روز برای یاد امواته دیگه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
معمولا برا اهل قبور خیرات میکنن. البته خانواده من نه کلی گفتم - تا سال قبل اش چهارشنبه درست میکردن ...

مرسی عزیزم  اره ماهم برای مرده هامون ک اخرساله وچشم انتظاره پنجشنبه اخرسال و یه روز قبل عید فطر وعید قربان هم شیرینی پخش میکنیم