2777
2789

یه ماه پیش شوهرم بهم پونصد تومن پول داد،گفت کادوی تولدت البته تولدم امروزه،اون هفته رفتیم خرید عید یدونه مانتو مجلسی خریدم ۱۲۰۰,چون واسه عروسیا و جشنا هیچی مانتو مجلسی نداشتم،الان دو هفته بهش میگم یه پونصد تومن بده یدونه مانتو اسپرت بگیرم واسه مواقعی که مثلا خواستیم تو عید جنگل جایی بریم نمیده بهم،انگار زورش میاد بهم پول بده،اینم بگم کلا سالی یه بار منو می‌بره خرید،حالا امروز تولدم بود انتظار داشتم حداقل امروز رومو زمین نزنه و بهم بده اما هیچی که هیچی،فقط یدونه کیک خرید اومد خونه،خداییش شما بودین ناراحت نمیشدین؟یه مقدار پول دارم میخوام برم با پول خودم بخرم

کلا هم ماهی نهصد تومن بهم میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مطمئنی که داره و نمیده؟ شاید دستش تنگه و شما بی خبری

من که ماهی ۳۰۰ تومن بیشتر نمیگیرم دلم نمیاد شوهرم اذیت شه

این که برات کیک گرفته ینی به فکرت بوده و دوستت داره 

اگه مانتوی دیگه ای داری که بپوشی دیگه نخر 

بعضیا مدلشون اینطوریه 

روز تولدت برو برای خودت بگرد 

مثلا من خودم روز تولد برام مهمه جشن و کادو و... برای اطرافیانم میگرفتم 

ولی مثلا برای من ۲ هفته قبل پول میزدن به کارت بعد یه جعبه شیرینی روز تولد سر هم میومد 

الکی داری گریه میکنی  ماهی ۹۰۰داری دیگه میگرفتی  اوف از ما زن ها

بخدا شیش ماهه باشگاه میرم ماهی ۴۰۰ میدم از رو همین نهصد تومن،یه ماهشم اون حساب نکرد،اصن بدش میاد انگار پول به چیز اضافه بده

نه واسه خودم

خب همونا رو جمع کن واسه خودت خرید کن 😶

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙