2777
2789

من ۵بهمن آخرین پریودیم بوده والان باردارم من چندهفته هستم ؟؟؟به حساب پریودی میشه ۷هفته ولی به حساب سونومیشه ۵هفته و ۴روز ...دکترم نوشته که من ۴روزدیگه برم سونو آیا قلب تشکیل شده مگه تو ۶هفته ؟؟؟میترسم برم قلبش هنوزتشکیل نشده باشه استرس بگیرم 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

۵هفته فقط ساک هست

قلب ۷ تا ۹ هفته دیده میشه. تاریخ دکترها همیشه بیشتر

اما اصل سونو

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دیر لقاح انجام شده اگه برا قلبش نگرانی یه هفته دیگه برو تو هفت هفته نشون میده نگران نباش

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
۵هفته فقط ساک هست قلب ۷ تا ۹ هفته دیده میشه. تاریخ دکتر۶ا همیشه بیشتر اما اصل سونو

اره اون ورفتم خداروشکرر ۱۱روزپیش تشکیل شده بودخداروشکرر هم ساک هم کیسه زرده 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
منتظر بمون ۸_۹هفته برو  ۶هفته خیلی زوده امکانش هیت اون موقع هنوز قلبش تشکیل نشده باشه  ۹ ...

اخه خیلی دیگه طول میکشه ازاسترس دارم میمیرم هیچ علائمی ندارم ازبارداری 🥺🥺

اره اون ورفتم خداروشکرر ۱۱روزپیش تشکیل شده بودخداروشکرر هم ساک هم کیسه زرده 

من خودم ۱۴ روز بعد تشکیل ساک رفتم قلبش بود

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

شاید دیر لقاح انجام شده اگه برا قلبش نگرانی یه هفته دیگه برو تو هفت هفته نشون میده نگران نباش

میترسم برم گفتم ۵فروردین برم که خیالم راحت شه 

من خودم ۱۴ روز بعد تشکیل ساک رفتم قلبش بود

انشالله سلامت زاییمان کنی خیالت راحت شدتوروخدامال منم دعا کن 

انشالله سلامت زاییمان کنی خیالت راحت شدتوروخدامال منم دعا کن 

زنده باشی گلم

ان شالله ک صدای قلب فندوقت رو ب همین زودی میشنوی  

هیچ نگران نباش. 

اخه خیلی دیگه طول میکشه ازاسترس دارم میمیرم هیچ علائمی ندارم ازبارداری 🥺🥺

یه وقت خدایی نکرده تو ۶ هفته تشکیل نشده باشه نابود میشی لااقل تا ۷ هفته صبر کن 

استرس نداشته باش استرس خودش عامل سقط هستش 

منم اولین حاملگیمه 

بعددو سه ماه اقدام باردار شدم 

اصلا استرس نداشتم چون خیلی ضرر داره برا بچه 

یه بار رفته بودم بهداشت 

یه نوزاد اوورده بودن 

کار اونا تموم شد رفتن بعد رفتنشون کارمنده برگشت گفت دوران بارداری مادر انقد استرس داشته تو رفتارای نوزاد هم دیده میشه که خیلی استرسی هستش به نوزاد دس میزنی می‌ترسه 

توکلت به خدا باشه 

اونیکه بده خودشم نگه میداره 

برو تو گوگل سرچ کن چی برا تشکیل قلب جنین خوبه تا دو سه هفته خوب بخور 

و چی بد باشه نخور 

زنده باشی گلم ان شالله ک صدای قلب فندوقت رو ب همین زودی میشنوی     هیچ نگران نباش.

فدات عشقم 😘😘

یه وقت خدایی نکرده تو ۶ هفته تشکیل نشده باشه نابود میشی لااقل تا ۷ هفته صبر کن  استرس نداشته ب ...

اره ازهمین میترسم حالا بچه اولم نیستا ولی سراین نمیدونم چراانقداسترسی شدم شایدچون ناخواسته بوده واسه همینه ...دعاکن برم صداقلبش وبشنوم خیالم راحت شه به کم🥺