2777
2789
عنوان

سلام کسی میتونه کمکم کنه

33 بازدید | 3 پست

سلام من متاسفانه خوابم خیلی زیاده کسی میدونه علت این خواب زیاد چیه چطوری میتونم کمش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)
شبا زود بخاب تا روزا زودتر بیدار شی خابت کامل میشه خود ب خود بیدار میشی

زود میخوابم هی بیدار میشم انگار نا ندارم از تخت پاشم منو محکم‌بستن به تخت و نمیتونم بیام بیرون حس سنگینی زیادی دارم وقتی بیدار میشم

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.