2777
2789
عنوان

صابخونه ام

655 بازدید | 32 پست

بچه ها همونیم که صابخونه ام زنگ میزد خالی کن در حالی که ۳ماه از وقتم مونده  الانم دوبار زد برنداشتم انگار شکایت هم کردن ابلاغیه اومده برام اگه بازم زد چی بگم  اونروز پسرش دم درم اومده بود گفت شکایت میکنم‌گفتم تو صابخونه نیستی حق نداری بیای دم در گفت شکایت میکنم  

اگه وقتت مونده

نمیتونه کاری کنه فک کنم

چرا میخواد خالی کنید؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قرارداد قانونی داری حق با تو هست....شکایت کردن اونها و اومدن ابلاغیه دلیل بر محکومیت شما نیست... اگه قرارداد قانونی نداری که اون قضیه اش فرق داره

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

اگه قرارداد قانونی داری حق با تو هست....شکایت کردن اونها و اومدن ابلاغیه دلیل بر محکومیت شما نیست... ...

پشت نویسی کردن موقع تمدید  بردن یه بنگاه دیگه نوشته دوتا شاهد هم امصا کردن

پسره خودش میخواد بشینه؟

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.