2777
2789
عنوان

تجربه دستفروشی من

6413 بازدید | 39 پست

روزی دو تومن درمی‌آوردم 😂 سالی که گذشت بخاطر وضع مالیم شروع به دستفروشی عینک آفتابی کردم تو یه خیابون معروف شهرمون البته تو یه جای خلوت همون خیابون چون اون جا پر دستفروشی و باید برای جا دعوا کنی و من راستش روم نمیشد 

باورتون نمیشه روز بود دوملیون درآوردم نمیگم همش چون خیلی باهام دعوا کردن ولی 

روزی هفتصد هشتصد در می‌آورم تازه من یه میز کوچولو داشتم و و تو نایلون بارم رو میاوردم میچیدم دلیلی که ادامه ندادم این بود که چون ماشین نداشتم خیلی سخت بود با دست خالی هم میز بیارم هم بار و هم سوار تاکسی بشم

روزی هفتصد هشتصد در می‌آورم تازه من یه میز کوچولو داشتم و و تو نایلون بارم رو نیاوردم میچیدم دلیلی ک ...

جالب بود اسی ، ان شاءالله جیبت همیشه پرپول باشه 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار عیب نیست

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

من روم  نمیشه

پسر هستم

تو صنعت شاغلم

همیشه  با مدیر عامل و... میرفتم جلسه و...

خلاصه  رفتم ی پروژه ی دیگ

نیرو نداشتیم  مدیریت گفت اگ‌میشه همکاری کن  منم  گفتم باشه...

خلاصه  لباس خاکی خاکی  جلو  مردم...روز اول سختم بود

ولی روز دوم سینه سپر کردم

خلاصه هر کاری ک فک کنید سخته

کافیه یکبار انجام بدین

تابوی ذهنتون میشکنه

کاربر آقا 

راستش منم بهش فکر کردم...

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨