2777
2789

سلام من اول ۷ هفته بودم رفتم سونو واژینال گفت ۵ هفته و ۵ روز هستی و ساک و جنین دیده شد ولی ضربان قلب نه و گفت مجددا سونو را تکرار کنم، میخواستم ببینم کسی مثل من بوده قلب تشکیل شده؟

بله اختلاف تا یکهفته میگن طبیعیه منم تاریخ سونو و پریودی یکهفته اختلاف دارن برای قلب هم۸هفته برو با توجه به زمان سونو انشاءالله تشکیل شده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
بله اختلاف تا یکهفته میگن طبیعیه منم تاریخ سونو و پریودی یکهفته اختلاف دارن برای قلب هم۸هفته برو با ...

اول بارداری اختلاف سن داشتی؟ آخه من واژینال بودم به شدت استرس دارم و حالم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول بارداری اختلاف سن داشتی؟ آخه من واژینال بودم به شدت استرس دارم و حالم بده

بله من با حساب خودم۸هفته و ۲روز رفتم سونو قلب که گفت۷هفته و یکروز هستم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
شما سونو شکمی شدی؟ خیلی خودمو باختم من به سختی باردار شدم 

وای عزیزم هنوز اپل بارداری هستی اینقدر استرس های بی خود داری با این استرس ها اسیب‌ می‌رسونی به بچه طبق سونو هشت هفته برو خب قطعا اختلاف داره الان خود منم اختلاف داشت 

🌿❤️🌷

شما سونو شکمی شدی؟ خیلی خودمو باختم من به سختی باردار شدم 

بله شکمی بودم،سعی کن خودت رو آروم نگه داری این استرس از هر چچیزی بدتره خدا بهت داده مطمئن باش عاقبت بخیر میشه همه چی رو روال پیش میره نگران نباش،من یه دختر دارم خیلی ناراحت بود همیشه میگفت من فقط تنهام همه خواهر برادر دارن هر چقدر با همسرم حرف میزدم راضی نمیشد میگفت همین یکی کافیه بیخیال شدم یهو خدا خواست و بیخبر از هردوتامون با اینکه جلوگیری داشتیم باردار شدم الان شوهرم خیلی خیلی خوشحاله انگار اونی که مخالف بود من بودم😕