2777
2789
عنوان

موهامو سبز کردم...

1784 بازدید | 41 پست

میخوستم برای عید موهامو آبی کنم ولی سبز شد خیلی بد شده موهام هم ضعیفه نمیتونم دوباره دکلره کنم چیکار کنم اینطوری از خونه نمیتونم برم بیرون😔لطفا بگین چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیاز نیس دوباره دکلره کنی وارسیون ابی بگیر اندازه یک سرناخون رنگ مشکی قاطی کن بزن یک ابی تیره خوشگل میشه

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

سوالت وبپرس گلم بدونم کمکت میکنم

دستت دردنکنه 💞

بدون دکلره چرا همه رنگها به قرمزی میزنه،، حتی زیتونی ودودی.. چیزخاصی لازمه اضافه کنیم؟ 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
دستت دردنکنه 💞 بدون دکلره چرا همه رنگها به قرمزی میزنه،، حتی زیتونی ودودی.. چیزخاصی لازمه اضافه کن ...

دکلره باشه که قشنگ تره عزیزم اما نمیخوای دکلره کنی باید روشن ترین درجه اون رنگ وبخری مثلا خاکستری قشنگ میشه اما رنگ روشنش وبگیر بزن وارسیون هم یک کوچولو قاطیش کنی قشنگ میشه

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

دکلره باشه که قشنگ تره عزیزم اما نمیخوای دکلره کنی باید روشن ترین درجه اون رنگ وبخری مثلا خاکستری قش ...

روشنم میگیرم که کمی تیره‌ام درمیاد، ولی باز به قرمزی میزنه.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
روشنم میگیرم که کمی تیره‌ام درمیاد، ولی باز به قرمزی میزنه.. 

خوب معمولا بدون دکلره به قهوه ای میزنه اما قررمز نه شاید پایه موهات قرمزه پس یک رنگ شرابیوبامجونی قرمز تیره بزن خکشگل میشه