2777
2789

با سپاس از همه . 

موضوعاتی هستند که هزاران سال نزد متفکران مختلف بررسی شدند و نتیجه ای نداشتند . موضوع انسان ، خلقت و مرگ و حیات دوباره ، به شیوه های گوناگون در ادیان و سایر تفکر ها ، بحث شده و هرچند نتیجه ای نداره ، ولی اولا موضوع جذابی هست و ثانیا برای معتقدان به طرز فکری مشخص ، پاسخ ، روشن و قاطع هست و کسانی هم که علامت پرسش و سوالی در ذهن دارند ، چندان قابل حل نیست ، 

در زندگی همه سوالات جواب ندارند و یا ما نمی‌دونیم .کوتاهی زندگی ، نشون میده الزامات مهم تر یعنی خود شیوه زندگی مهم تر از مباحث وقت گیر و بی نتیجه هستند . 

نمی‌دونیم وقتی بمیریم چی میشه .اما اخلاق و رفتار و کردار و گفتار و خیالات خوب ، همیشه خوب هستند و نیاز به عقیده خاصی ندارند ، بهتره  تراوشات ذهنی و  روحی و کرداری خوب داشته باشم ، اگه مرگ مبهم هست ، خوبی و زشتی که آشکار هست .

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
نفهمیدم چ گفتی

یعنی خوب باشیم .

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من الان کجاس وقتی فوت شده ۵ سالش بود ۵ ماهه نیس دیگه

☹️🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 خدا رحمت کنه ،😔😔😔

نزد خدا محفوظ هست.

[QUOTE=] من متوجه منظورت نشدم عزیزم ولی من خودم بارها این خوابها رو دیدم حتی لحظه ظهور امام زمان رو...   [/QUOTE]

چی دیدی ظهور کی هستش؟

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

پدر منم تو کما بوده خواب این مدلی دیده 

میگف خاب دیدم ی کوله پشتی دستمه اما نمیدونسم توش چیه فقط میدونستم اگ‌منو با این کوله ببینن میگیرنم 

میگ یهو دوتا مامور دست و پای منو گرفتن و بردن بخاطر اون کوله

هرچی داد میزدم ولم‌نمیکردن . نور زیاد بوده و ب شدت سبک شده بود تو اون لحظه

فک کنم تا اون کوله رو ازش دور کردن حس رهایی داشته نمیدونم اون چی بوده اصلا 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بچه من الان کجاس وقتی فوت شده ۵ سالش بود ۵ ماهه نیس دیگه

هیچکس نمیدونه هیچکس مادر منم پنج ماه فوت شدت و واقعا نمیدونم کجاست 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
منظورتون اینه حقیقت مرگ وجهنم وبهشت آشکار نشده وهنوز مبهمه؟

در اون مورد حرف نزدم .

[QUOTE=] من متوجه منظورت نشدم عزیزم ولی من خودم بارها این خوابها رو دیدم حتی لحظه ظهور امام زمان رو. ...

من گفتم ، خوب باشیم . چیزی ندیدم و نمیدونم

پدر منم تو کما بوده خواب این مدلی دیده  میگف خاب دیدم ی کوله پشتی دستمه اما نمیدونسم توش چیه ف ...

خوب نمی‌دونم چرا این رو اینجا نوشتی ولی 

کوله پشتی وسیله ای هست که وسایلی داخلش هست . 

خواب بیننده نمی‌دونسته چی داخلش بوده 

خواب بیننده کوله رو خلاف قانون ( مامور نماد قانون و درستی) میدونستم

خواب بیننده میدونست دوری از کوله رهاییست .

_ میشه گفت خواب بیننده احساس می‌کرده خطاهایی داشته که نمیدونه چی بوده و یا فراموش کرده یا ندانسته بوده یا توجیه کرده . ولی ناخودآگاه ، به صورت کوله پشتی بهش گوشزد کرده . 

پنهان کردن در کوله پشتی و عدم آشکار سازی حتی در خواب ، شاید بیشتر اشاره به این داره که آشکار شدن اون ها عذاب دهنده راوی هست و هشدار  سربسته داده . مکانیسم ذهنی برای رهایی از عذاب . 

آخه گفتی در مورد حقیقت حیات واینا بحث شده ولی نتیجه ای نداشته

جنگ های هزاران ساله مذهبی در دنیا ، هم اکنون در تبت و درگیری ها و بحث های فلسفی که همیشه هست و بی نتیجه ، 

کوشش در جهت زندگی خوب ، اگر آموزگاری ، اگر پرستاری اگر پزشکی اگر کارگر ، خوب و بد اینها مشخص هست و ضامن زندگی آرام که نیازی نیست به فلسفه و مرگ فکر کنی ، همانطور که پیشرفت طب در جامعه ای  اشاره به بیماری داره ، تفکر های بی نتیجه ، محصول نبود ایدیولوژی. درست هستند . اگر بستر جامعه درست باشه ، مردم به این ها فکر نمی کنن و زندگی خوب می کنند ، اگر خیانتی نبود ، اگر جنگی نبود ، و ... فلسفه ای هم نبود .