2821
2789
عنوان

بعد ۶ ماه برگشت ببینید چی گفت 😭😭😭🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3456 بازدید | 72 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رابطه یعنی چی؟چه رابطه ای داشتی باهاش،،، یعنی اون دوسال همخوابش هم شدی؟

هم خواب چیه دیگه 😑😑😑 رابطه عاطفی میگم 😑 رل بودیم 

بعد ۱ سال و ۱۰ ماه و ۱۰ روز لانگ دیستنس بالاخره برای همیشه این فاصله شکست... هيچوقت ۸۰۰ کیلومتر دوری مانع عشقم بهت نشد ، مانع صبوری کردن به پات نشد:) و حالا تو اینجایی و این چیزی بود که برای به دست آوردنش چه ها که به سرمون نیومد... چیزی که برای دیگران عادی و بی اهمیت بود برای ما رویا بود و بالاخره شد🤍✨️ خیلیا گفتن نمیشه ، گفتن نمی تونین ولی شد و بالاخره ما تونستیم:) خوشا صبری که پایانش تو باشی💍♡

تو سایت نمیتونم بگم راجبش، اینجا نگو

یا تلگرام پیام بده بگو چیشد جریانش 

یا توی خصوصی درخواست دوستی دادم بگو‌

برای منم خیلی اتفاق ها افتاد 

بعد ۱ سال و ۱۰ ماه و ۱۰ روز لانگ دیستنس بالاخره برای همیشه این فاصله شکست... هيچوقت ۸۰۰ کیلومتر دوری مانع عشقم بهت نشد ، مانع صبوری کردن به پات نشد:) و حالا تو اینجایی و این چیزی بود که برای به دست آوردنش چه ها که به سرمون نیومد... چیزی که برای دیگران عادی و بی اهمیت بود برای ما رویا بود و بالاخره شد🤍✨️ خیلیا گفتن نمیشه ، گفتن نمی تونین ولی شد و بالاخره ما تونستیم:) خوشا صبری که پایانش تو باشی💍♡

نمی‌دونم ولی خودش اومد پیام داد چرا باز دوباره این شکلی مثل قبل رفت 😔😔💔

چرا وقتی برگشت بهت توضیح نداد بایت کارش؟ همینکه فقط عذرخواهی کرد که کافی نبود!! چرا انقدر راحت دوباره جوابشو دادی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم چیشد بالاخره رسیدی بهش؟

یه ادم درست ی آدمه بهتر اومد سر راهم یه کسی که بهم یاد داد عشق دو طرفه یعنی چی الان دو ساله که با این آدم هستم و قصدمونم ازدواجه

نمیدونم چه جوری تاپیک منو بعد این همه مدت پیدا کردین شما؟

یه ادم درست ی آدمه بهتر اومد سر راهم یه کسی که بهم یاد داد عشق دو طرفه یعنی چی الان دو ساله که با ای ...

خداروشکر عزیزم🤍

من با همین موضوع سرچ کرده بودم تاپیک شماهم برام اومد ...

الان با این نامزد فعلیتون رابطتون لانگ دیستنس هست درسته ؟ فکنم تو یکی از تاپیکاتون گفتید

خداروشکر عزیزم🤍من با همین موضوع سرچ کرده بودم تاپیک شماهم برام اومد ... الان با این نامزد فعلیتون ر ...

لانگ بود

دیگه نیست

خوشبخت باشی همیشه عزیزم 😍🤍

فدات شم همچنین

عزیزم چیشد بالاخره رسیدی بهش؟

حالا که پرسیدی بهت میگم چی شد اجی

همین پسری که باهاش بودم اینطوری ترکم کرد بعد از یه مدت که رفتم با همین پارتنر فعلیم فتاد به دست و پام قشنگ سه چهار دفعه برگشت التماس میکرد که برگرد باهام تغییر کردم اشتباه کردم هزار جور خواهش و تمنا

قشنگ یادمه ۴۰ دقیقه داشت التماس میکرد که فقط یه بار برم ببینمش و انگار منتظر بود که کات کنم برگردم باهاش اما خب این بار من از زندگیم انداختمش بیرون....

فکر میکنم توی یک سال به صورت مداوم یه سه باری برگشت اما خب دیگه کار از کار گذشته بود و خداروشکر میکنم که آدم اشتباهی از زندگیم رفت

و جالبتر از همه اینه که بعد از یه مدت طولانی فهمیدم که حتی هنوز شماره و اکانتمو سیو داره و فکر نکنم حتی دوست دختر داشته باشه احساس میکنم منتظره که برگردم 😂

همین

حالا که پرسیدی بهت میگم چی شد اجیهمین پسری که باهاش بودم اینطوری ترکم کرد بعد از یه مدت که رفتم با ه ...

جدی ؟؟؟؟؟ چ جالب .....

میبینی واقعا همچی از خدا برمیاد😅😅 هم ی ادم خوب بهت داد هم قبلی رو ب دست و پات انداخته👍😍.... الان تو و نامزد فعلیت از دوشهر متفاوتید درسته؟؟؟

2825
2823
2791
2779
2792