2777
2789
عنوان

بچه ها کدوم طبقه رو انتخاب کنم ؟همه بیاید🙏🏻🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 98 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم همکف بدون پله راحت فروختنشم راحت چون معمولا همه از پله آسن ..الان پیرزن طبقه دوم‌ما همش میگه ...

اخه میدونی پنجرش کف حیاطه شمالی هم هست اونوقت در پارکینگ ک باز میشه صدا داره دود ماشین و سر و صدای پارک کردنشم هست نورگیرشم که بده.

ای وای چه گرفتاری شدیما چی کنیم پس همکفم که بدرد نمیخوره😒

همکفم ما بودیم. زمستونا زمینش سرده. نمیشد رو فرش دراز بکشی. حتما تشک میخواست. بعد اگه زیرخونه پارکینگ باشه صدای ماشینا میاد. اگه پمپ پایین بزارین صدای پمپ میاد. هر کیم تو پله رفت و آمد کنه صدا میاد. بعد چون رفت و امدش زیاده پله هاش خیلی بیشتر کثیف میشه. هر کسیم میاد زنگ اولو میزنه. من خسته شدم بس که مامور آب و برق و گاز و پست و پیک زنگ ما رو زدن. حیاط خلوتم مسقف نباشه هیچ به درد نمبخوره. چون خیلی مشرفه پنجره بقیه واحدا رو به حیاط خلوتت باز میشه. اگه مثل همسایه من یکیشونم بیشعور باشه که هیچ‌ آشغال مینداخت. من معایب جفتشو گفتم که دیگه خودت تصمیم بگیری کدوم برات بهتره

میتونی مصل حیاط ازش استفاده کنی

پشت بام مشاعه. مال همس یه واحد نمیتونه بره ازش استفاده کنه. مثل همسایه ما که لباس میندازه جلوی دیش ماهواره هارو میبنده. یا یه عالم خرت و پرت ریختع بالا انگار انباریه

همکفم ما بودیم. زمستونا زمینش سرده. نمیشد رو فرش دراز بکشی. حتما تشک میخواست. بعد اگه زیرخونه پارکین ...

اتفاقا حیاط خلوتش مشرفه به واحدای دیگه یعنی از بالا دید داره ما که نمیخوایم بشینیم برای سرمایه گذاری میخوام که فروششم خوب باشه.از در پارکینگ که وارد میشی یه مستطیله

که ۶ تا ماشین باید اونجا پارک کنند 

زیر پنجره واحدای همکف دقیقا.