2777
2789
عنوان

جاری بازا یک سوال

262 بازدید | 8 پست

با جاری تون چجورید صمیمی اید؟ برا من خیلی سعی میکنه خودشو نزدیکم کنه و محبت کنه ولی من نمیتونم اعتماد کنم

بعضی کارا و تصمیماتش رو قبول ندارم به نظرم غیرمنطقیه و یه حالت سلطه گر داره

بخوام توضیح بدم خیلی مفصل میشه

همش میخوام دوری دوستی حفظ کنم هی میاد تو شکم من 😐 دختر خوبیه از خیلی جهات خانومه اما فریکیه یعنی عجیبه یهو مثلا میاد خصوصی ترین مسئله زندگیشو بیان میکنه و کرک و پر من میریزه 

درحالی که من خیلی رعایت میکنم هرچیزیو جلو هرکسی نگم و حریم و احترام حفظ کنم

دلتنگ خودمم 

اصلااااا با جاری صمیمی نشو. 

باهاش خوب باش گرم باش  اما اصلا حس صمیمیت نکن چون ممکنه حرفای دلتو بهش بگی بعد پشیمون شی 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کسی یه جوریه دیگه شاید الان بنظر اون تو یه ادم مغرور و نچسبی مثلا

نه اتفاقا بهم میگی گوگولییی ناناز چقدر کیوتی چقدر خوبی چقدر حرف زدن باهات خوبه نمیدونه من جلوش خودسانسوری دارم چون میدونم از بعضی سلایق و علایق من خوشش نمیاد 😐

دلتنگ خودمم 

والا تجربه ثابت کرده جاری هر چقدرم خوب باش بازم بده.

من خودمم تا بحال بدی ندیدم از جاریامجز بد گویی وغیبت، ولی صمیمی هم نیستم سالی یه بار هم همو نبینیم اصلا مهم نیست دقیقا اونا هم همین طورن.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
والا تجربه ثابت کرده جاری هر چقدرم خوب باش بازم بده. من خودمم تا بحال بدی ندیدم از جاریامجز بد گویی ...

کاش جاری منم اینجوری بود. دوری دوستی خیلی بهتره

گاهی نمیدونم چه کار کنم از دستش به سختی تا الان حرمتشو حفظ کردم دوست ندارم یه چیزی پیش بیاد 

دلتنگ خودمم