2777
2789
عنوان

وای حسابم هک شده فک کنم.. پولم😭

440 بازدید | 35 پست

همین الان پیام اومد که ۲۰ تومن از حسابتون برداشته شد...هرچی فکر میکنم من ۲۰ تومن جا به جا نکردم از کارتم...درسته مقدار ناچیزیه ولی میترسم کلاه برداری باشه و دفعه بعدی کل حسابمو خالی کنه😭 یعنی واقعا هک شدم؟ چرا یهو پول از حسابم کم شد

چه کـلاهبردار سسخلی که فقط ۲۰ تومن برداشته 😂😂

نگران نباش

کارمزد بانکیه

احتمالا برا پیامکه

یا آخر ساله ، گلریزون کردن برا کارمندای بانک ، دارن عیدی جمع میکنن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کـلاهبردار سسخلی که فقط ۲۰ تومن برداشته 😂😂😂

دقیقا 😂😂

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

پرینت حساب بگیر،شایدم بانک بابت اسمس کم کرده

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

زودتر یا کارتتو مسدود کن یا خالی کن

بغضی پولشویی ها بدون پیامک بانک هم صورت میگیره

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن