2777
2789

سلام خدمت خ تهرانی عزیز و تیمش و نی نی یاران عزیز 

خواهش میکنم اینجارو دلچسبمون کنید یا همون قبلیو برگردونید 

من و خیلی از کاربرای اینجا فقط اینجارو داریم اگه اینجا نیاییم دق میکنیم 

من خودم اومدن اینجا رو جز شرایط ضمن عقدم گذاشتم خخخخ

خستمون نکنید تعداد پستامون چی شده سایت خودمون رنگ زیبای قبلیش ...

اینجام مثل سایتهای دیگه شد که اه

الحمدلله رب العالمین ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دماوند،،سایت قبلی اصن به دل میشست ادم راحت بود،ورژن جدید چشمم خیلی اذیت میکنه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

اگر درست نشه من فکر کنم نیام دیگه 😐😐

اینجا ی چیزی فراتر از افتحاضه 😣😣

کاشکی برگرده به ورژن قبلش😍

ی جور بهتر که میخواستن برگردن این بود؟؟؟؟؟😷😷

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

همه مشکلات رفع میشن رنگ رو تغییراتی میدیم فاصل پست ها کم میشه فونت کوچیک میشه پست ها و اسامی درست میشه  به مرور تمام مشکلات رفع میشن نگران نباشین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نی نی یار تا درست بشه که ما دق کردیم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....