2777
2789
عنوان

آخه من که جایی جز نی نی سایت ندارم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 43 پست

خیلی بد شده چند تا خوبی هم داره ولی در کل ورژن قبل بهتر بود

رنگشم شاد بود  

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست های نازنینممم به خاطرر همشون دود چراغ خورده بودم    

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.

یه درصد فکر کن از هزینه ای که شده صرف نظر بشه و ورژن قبلی برگرده!!!!

صرفا اگر کسی تمایل به حصور داده باید سعی کنه عادت کنه فکر کنم   

همه چیز به کنار امضاهای طولانی و چند خطی که حسابی فونتش درشت شده خیلی ازار دهنده ست 

شکلک ها خوب نیستن 

فونت زیادی درشته 

حال متکلم از کلامش پیداست

من از اعلان این‌و فهمیدم که یکی لایکت کنه اون میگه فلانی لایکت کرده😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

فرشته خب باید به نظر ما احترام بذارن 

الان هیچ کس راضی نیست 

واقعا کسی که اینجوری طراحی کرده خیلی بی سلیقه بوده چون واقعا افتضاحه 

تغییرات باید در جهت مثبت باشه نه منفی

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
تعداد پستامون برگرده لطفا و خواهشا صفحه کوچیک تر بشه کد امنیتی چیه

سازمان جاسوسیه کد امنیتی باید بدی😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

چجوری گزارش باید بزنیم؟؟😂😂