2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع بر میگرده ب نامزد سابقم

رفتی تو فکرش؟؟،

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

من همه چیو پاک کرده ام از حافظه گوشیم یک لحظه تو برنامه داشتم مخاطبارو نگا میکردم ک پی وی اون رو دیدم و پیام های سابقمون رو ک ما از کجا ب کجا رسیدیم اینکه 

من همه چیو پاک کرده ام از حافظه گوشیم یک لحظه تو برنامه داشتم مخاطبارو نگا میکردم ک پی وی اون رو دید ...

ای بابا بمیرم 😞چرا جدا شدید خب

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
من همه چیو پاک کرده ام از حافظه گوشیم یک لحظه تو برنامه داشتم مخاطبارو نگا میکردم ک پی وی اون رو دید ...

عزیزمم ، الهی قدبونت بشم ، بیا بغل خودم ، بیت بغلم موهاتو نوازش کنم ، غصه نخور خدا حتما برنامه بهتری برات داره عزیزم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ای بابا بمیرم 😞چرا جدا شدید خب

خیلیا نمیخواستن ک ما ازدواج کنیم بخصوص فامیلای اون 

بعد من سر درسم پافشاری کردم و ب دلایلی اونا موافق نبودن با خواستم بعد منم لج میکردم کلن تکلیفم با خودم مشخص نبود و پافشاری داشتم ک هم خواسته ام سر جاش باشه هم اون 

ک ما سیزده بدر پارسال با کلی کلنجار و بحث خانواده ها بهم زدن بعد چن ماه دوباره ما باهم آشتی کردیم و باز امسال دیگ خسته شده بودیم تو بلاتکلیفی دیگ اونم  ادامه نداد 

عزیزمم ، الهی قدبونت بشم ، بیا بغل خودم ، بیت بغلم موهاتو نوازش کنم ، غصه نخور خدا حتما برنامه بهتری ...

دورت بگردم فدای دل مهربونت عزیزم 

واقعا یهو امشب عجیب دلم گرفت چون پرندمم ک بهش خیلی وابسته بودم رو امروز گم گرده بودم حالمم برا اون بد بود

خیلیا نمیخواستن ک ما ازدواج کنیم بخصوص فامیلای اون  بعد من سر درسم پافشاری کردم و ب دلایلی اون ...

عزیزم ناراحت نباش اگه اون واقعا میخواست تو رو ، برات می‌جنگید و هیچی دیگ براش مهم نبود . خدا آدم بهتری تو زندگیت میاره نگران نباش 💓❤️🧿کار خدا بی حکمت نیست 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️