2777
2789

نماز اول وقت تو هر خونه ای باشه دعا ازش دور میشه

صدای اذان و قرآن بزن شبکه قرآن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مدت 40 روز موقع صبح نمازتو بااذان صبح به موقع میخونی، و بعد اتمام نماز سوره بقره، کامل میخونی. و بعد سه قل(توحید، فلق و ناس) هرکدوم سه بار و آیت الکرسی یه بار. 

هم چنین به مدت 10 روز اینکارو میکنی: یه قا‌شق غذاخوری پودر سدر رو با یه قاشق نمک دریای طبیعی در یک سوم لیوان  آب قاطی کرده و روش آیت الکرسی و حمد و توحید و فلق و ناس هرکدوم 7بار میخونی و فوت میکنی به محتویات ظرف و بعد مواد رو به بدنت خوب  ماسااژ میدی.این مواد بیشتر از 24ساعت نباید روی بدنت بمونه فرداش باید دوش بگیری و بعد دوباره استفادع کنی. 

بسیار عالی شاید منم جوابمو گرفتم تو تاپیک شما

به مدت 40 روز موقع صبح نمازتو بااذان صبح به موقع میخونی، و بعد اتمام نماز سوره بقره میخونی. بقره که تموم شد و سه قل(توحید، فلق و ناس) هرکدوم سه بار و آیت الکرسی یه بار. میخونی. 

هم چنین به مدت 10 روز اینکارو میکنی: یه قا‌شق غذاخوری پودر سدر رو با یه قاشق نمک دریای طبیعی در یک سوم لیوان  آب قاطی کرده و روش آیت الکرسی و حمد و توحید و فلق و ناس هرکدوم 7بار میخونی و فوت میکنی به محتویات ظرف و بعد مواد رو به بدنت خوب  ماسااژ میدی.این مواد بیشتر از 24ساعت نباید روی بدنت بمونه فرداش باید دوش بگیری و بعد دوباره استفادع کنی. 

آخه با وجود خانم بودن و نماز تو ۴۰ روز نمیشه که سوره بقره هم که خیلی طولانیه

بله درست میگی. اصل کاری همون سوره بقره اس. اونو تا چهل روز باید موقع صبح قبل از طلوع آفتاب بخونی.اگه یه مقدارش بعد طلوع آفتاب شدهم اشکالی نداره ولی فاصله بین اذان صبح تا قبل طلوع آفتاب بیشترین برکت و اثرروداره. اگه به موقع صبح خوابت برد هرموقع وقت کردی بخون.موقعی که نماز نداری فقط باید صبح زود قبل طلوع بیداربشی و سوره بقره بخونی. 

سرچ کن گوگل دعای قرآنی madaran بخون

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه