2821
2789
عنوان

خاستگارررررر

196 بازدید | 9 پست

۴سال پیش تو خیابونمون یه خانمی منو دید خوشش اومد 

از مامانم شماره گرفت که بیان خاستگاری ولی خبری نشد 

سال بعدش یعنی ۳سال پیش اون خانوم منو و مادرم و تو یه خیابون دیگ دید بازم اومد جلو گفت وای چه دختری داری منم دنبال یه عروس مثل دختر توام مامانم گفت خانم شما پارسال شماره مارو گرفته بودی دخترم قسط ازدواج نداره گفت حتما حکمتی توشه ولی مامانم اینبار شماره نداد

تا اینکه ۲ ماه پیش من با خواهرم مرکز خرید بودیم دیدم یه خانم صدام کردن باهام حرف زدن و گفتن از من خوشش اومده و شماره مادرمو گرفتن 

فرداش زنگ زدن با مامانم صحبت کردن و قرار خاستگاری گذاشتن و اومدن بعد از اینکه رفتن مامانم گفت این خانم همونیه که دو بار از ما شماره گرفته که بیان

بعد از جلسه اول بازم از این خانم خبری نشد😂

الان چندین دفعه است که تو خیابون با پسرش با موتور میگردن و اینور و اونور نگاه میکنن 

تا اینکه اون روز من و مامانم واقعا تعجبم کردیم وقتی دقت کردیم بهشون دیدم هر دختری و میبینن که یکم خوشگله پسرش وایمیسته و مادرش میره و شماره میگیره از بعد خاستگاری ۴ دفعه است که این اقا و مادرش و تو همین حرکت دیدم 

واقعا قصد اینا چیه به نظرتون ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شاید مشکل دارن! شما هرکی بگه من خواستگارم وای چه دختر خوبی؟ ذوق میکنید شماره میدید! شاید دزدند! 🙄دوتا خانواده همو میشناسن ریدن شما که اصلا نمیشناسید! الان من بگم شماره بده میدید گلم؟ 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
پیدا کردن یه دختر بی نقص  فقط اسی در عجبم  هر کی کف خیابون بیاد و بخواد بیاد خواستگاری چ ...

بابا بی‌نقص هم طرف تو خیابون نمیگرده بخدا! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
گشتنی که میگرده  اما احتمالا قبول نمیکنه

🤭نه بابا به نظرم جالب نیست! 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز