2777
2789
عنوان

حسادت من به خواهرم

313 بازدید | 14 پست

خواهرم از من پنج سال کوچیک تره 

خیلی دوسش دارم و حاضرم براش جونمم بدم ولی تازگی یه حس هایی بهش پیدا کردم که از خودم حالم بهم میخوره 

خواهرم پارسال بینیشو عمل کرد خیلی خوشگل شد ( خودش شاغله و پول عملشو خودش داد)

واقعا بینیش نیاز داشت به عمل 

بعد از اون لمینت دندون کرد و بعدش لیفت ابرو 

حالا چند روزه بوتاکس پیشونی زده و واقعا چهرش جذاب و قشنگ شده 

من از بابت اینا ناراحت نیستم خیلیم خوشحالم ولی چیزی که اذیتم می‌کنه اینه که هرکسی مارو میبینه سریع میگه والای فلانی چه خوب شدی چه جذاب شدی درحالی که به من هیشکی نمیگه چه خوشگل شدی 

می‌دونم خیلی مسخره ست ولی خیلی احساس کمبود اعتماد بنفس میکنم از بعد از تغییرات چهره خواهرم 

کمکم کنید راهکار بدید

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حست طبیعیه 

من خودم نسبت به هرررر خوشکلی که هرجااا میبینم این حسو دارم😂

یکاریش کن که مثل من فلج نشی

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖

ارایش با دوام نیست بوتاکس بازم بعدش چروک میاد لمینت دندون زود خراب میکنه  لیفت ابرو هم بیخوده بینی عملی هم حساس 

باطن ظاهره خودتو ببینن نه ظاهر ظاهر خوااهرتو 

درسته مردم عقلشون به چشمشونه و به مرور مغزشون به کار میفته اما هیچی جایگزین سادگی و نچرال نمیشه 

من که به اینجور آدما میگم دلقک