2777
2789
عنوان

پشیمون میشه برگرده؟

846 بازدید | 73 پست

بنظرتون بعد ۴ ۵ سال دوستی کات کرد رفت برمیگرده باز؟؟؟

میخام بزگده دست رد بزنم بهش فقط

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤

میخواین بگرده که دوباره ردش کنین🫤

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برمیگرده و تودست رد بهش نمیزنی   چون دخترا عاطفی هستن پسرا خوب بلدن چجوری خام کنن  و تو دو ...

ببین نه از چشمم افتاده و جلوم بمیره ام برنمیگردم باهاش 

فقط میخام پشیمونیشو ببینم تا یکم اروم شم.....دلم حرصیه خیلییی بد جور نامردی کرد در حقم بیشرفه

اره تا یکم اروم شه دلم....

بهتون خیانت کرده یا فقط رفته؟

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
بهتون خیانت کرده یا فقط رفته؟

نمدونم پای یکی دیگه در میون بود ک اینجوری ولم کرد یا عصبانی شد ناخواسته دعوا شدید کرد و جدا شدیم.

نمدونم واقعا با کسی دگه رفته بود یا نه‌...

پس قانون رهایی رو بکار ببر

ببین کلا شماره هامو پاک کردم

خودمم واتساپو تلگراممو کلا دیلیت کردم دیگه نداره اکانتمو

فقط بخاد برگرده میتونه اس ام اس بدع .....

پس قانون رهایی رو بکار ببر

بنظرتون اینکه واتساپو تلگراممو دیلیت کردم دیگه عکسمو نمیبینه کاره خوبی کردم دلتنگ تر میشه جای خالیمو حس میکنه یا نباید دیلیت میکردم؟

نمدونم پای یکی دیگه در میون بود ک اینجوری ولم کرد یا عصبانی شد ناخواسته دعوا شدید کرد و جدا شدیم. ن ...

حرفش چی بود دعواش سر چی بود؟

16روزکمه بذاربره حسابی دوراشوبزنه برمیگرده فوق فوقش تا6ماهه دیگه برمیگرده مطمٸن باش

بخدا اگه مطمعن باشم برمیگرده این روزا انقدر حالم بد نمیگذره....اما همش حرص تو وجودمههه همش عصبیم😔فقط دلم میخاد برگرده دست رد بزنم بهش تا یکم اروم شمم...