2777
2789
عنوان

بزرگ شدن تیروئید 😔🥺

9654 بازدید | 71 پست

سلام دوستان

امروز جواب آزمایش و سونوی همسرم رو بردیم نشون دادیم، گفت غده تیروئیدش خیلی بزرگ شده

دارو داد اما همسرم خیلی ترسیده، من بیشتر از اون!

دکتر گفته دلیلش استرس زیاده همسرمه و ۴ ماه بعد مجددا مراجعه کنه

کسی اطلاعاتی از این بیماری داره؟

آیا خطرناکه؟

درمان میشه به طور کامل!؟

منع غذایی داره یا نه؟!

لطفا اگر چیزی می دونید راهنمایی کنید

ممنونم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مامانم پارسال رفت دکتر و دارو داد خیلی دربارش تحقیق کردم و بهش گفتم باید روزی یک ساعت ورزش کنه حتما الان حالش خیلیم خوبه ازمنم سالم تره به همسرت بگو فقط ورزش کمکش می‌کنه من خیلی تحقیق کردم تا به این نتیجه رسیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایمشون چی بود؟ سونوگرافی دادن؟ کم کاری تیروییدم دارن؟ احساس خفگی ومشکل در بلع دارن. 

خیلی اتفاقی رفت چکاپ، چون همیشه چربی خون داشت و داره

یهو پزشک مشکوک شد به آزمایش و گفت مراجعه کن به دکتر غدد

دکتر آزمایش و سونو داد 

که امروز جوابشونو بردیم نشون دادیم

گفت نه کم کاری و نه پرکاری، فقط بزرگ شده خیلی

نه احساس خفگی و نه مشکل در بلع داره، فقط تازگی ها خر خر می کنه

سردردهای عجیبی هم داشت این اواخر

مامانم پارسال رفت دکتر و دارو داد خیلی دربارش تحقیق کردم و بهش گفتم باید روزی یک ساعت ورزش کنه حتما ...

چه ورزشی عزیزم!؟

بدنسازه همسرم، حرفه ای البته

ولی ورزش پر تحرک نه، چون سنگین وزنه

بهش میگن گواتر  شایع هست  علتش کمبوده یده ولی بعید می‌دونم با این نمک ها کسی کمبود ید د ...

این اواخر سردردهای عجیبی داشت

رفت دکتر مغز و اعصاب چون شک به میگرن داشتیم

اما دکتر غدد گفت به خاطر تیروئید بوده

و تازگی ها خر خر زیاد می کنه

ینی چاق نشده؟ فقط، تو گلوش مشکل داره؟ خودشم حس میکنه گردون و گلوش بزرگتر شده؟ 

ببین همسر من کلا سنگین وزن بوده و هست، ما اصلا فکرش هم نمی کردیم و اتفاقی متوجه شدیم، خودش هیچ حسی نداره زیر گلوش که غیر طبیعی باشه

خواهش می کنم دوستان، اگر راهکار یا درمان خاصی یا مواد غذایی ای که می تونه مفید باشه رو می دونید ، راهنمایی کنید

خطرناکه بزرگی تیروئید!؟

لطفا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻