2777
2789
عنوان

لکه سفید روی قلب جنین

3130 بازدید | 37 پست

سلام خانما کسی بوده ک تو انومالی بگن لکه سفید رو قلب جنینه اکو بده؟

ب من گفت چیز خاصی نیست نترس باید بری اکو بدی 

خوب من نگران همین اکوهستم اگ چیز خاصی نیست چرا اکو قلب بدم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه فقط همینه نگران نباش اصلا پسر من دوتا لکه کوچولو داشت بعد به دنیا اومدن تا یه ماه یه شربت خورد ک ...

فعلا ک‌گفت همه چی خوبه 

چون سابقه جنین مشکل دار دارم باید انومالیو تکرار کنم 

دکترسونو واس قلبش گفت چیز خاصی نیست دیگ توضیح نمیداد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
من ۱۶ یا ۱۷ هفته رفتم اکو گفت چندتا لک سفید رو قلب بچه هست که مشکلی هم نداره. تو ماهای بالاتر رفتم خ ...

خداروشکر ای کاش مال منم نباشه دعام کن 

ان شالله که طوری نیست. من همزمان با قلبش روی سرش هم دوتا کیست بود. ۴۰ روزی تقریبا داغون شدم تا سونو ...

اره خیلی سخته 

منم تجربه تلخ داشتم کلا استرس دارم امروزم ک اینطور شد خدا بخیر بگذرونه 

اره خیلی سخته  منم تجربه تلخ داشتم کلا استرس دارم امروزم ک اینطور شد خدا بخیر بگذرونه

خیلی نامردی، میدونی چند روز منتظرت بودم، چقد اومدم تاپیکاتو نگا کردم تا بیای، چقد دعا کردم برا بچه ها که سالم باشن