2777
2789
عنوان

دوستای واقعی!

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 25 پست
پز نیست بیشتر یعنی ما با تو حال نمیکنیم تو جمعشون جایی نداره

اره همین 

یعنی بدون تو چقد خوش گذشت 

یا تو رو راه ندادیم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همون موقع میگم پس چرا به من نگفتید بیام و دلیلشون میشنیدم، اگه قانع کننده نبود شاید رابطه م رو کم ...

خودمم میخواستم ازشون بپرسم ولی گفتم شاید منتظر اینن بفهمن ناراحتم دیکه چیزی نگفتم

زیبا همچون ماه🌚✨

تو این موقعیت بودم

خونه هاشون نزدیک تر بود

من تو چت باهاشون حرف میزدم

یه مدت بعد دیدم چقد غریبم بینشون:) 

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
تو این موقعیت بودم خونه هاشون نزدیک تر بود من تو چت باهاشون حرف میزدم یه مدت بعد دیدم چقد غریبم ب ...

خونه ما بهشون نزدیکه ولی خبرم نمیکنن!😂

ته رابطتون چیشد؟

زیبا همچون ماه🌚✨

خونه ما بهشون نزدیکه ولی خبرم نمیکنن!😂 ته رابطتون چیشد؟

نمیشه گفت تاثیری نداشت روم ولی بازم عین احمقا همونقدر صمیمی بودم باهاشون 

خدایی دوسمم داشتن حس بد نمیگرفتم ازشون 

تا اینکه سر یه ماجرایی کلا تمومش کردم

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
نمیشه گفت تاثیری نداشت روم ولی بازم عین احمقا همونقدر صمیمی بودم باهاشون  خدایی دوسمم داشتن حس ...

دقیقا هر چقدر اونا بی اهمیتن نسبت بهم من باهاشون خوبم و کاش دیگه هیچوقت نبینمشون

زیبا همچون ماه🌚✨

دقیقا هر چقدر اونا بی اهمیتن نسبت بهم من باهاشون خوبم و کاش دیگه هیچوقت نبینمشون

کمرنگش کن واقعا دوستای الکی فقط ضررن