من آب اضافه نمیکنم مخلوط سرکه و نمک و رب و شکر میریزم .اونقدر که برنج دم بکشه . البته من بیشتر هم میذارم بمونه زیرش رو کم میکنم حدود دو ساعت میذارم باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همیشه شب دلمه ها رو میپیچم آب و یه دونه گالینابلانکا روش میریزم میزارم یخچال صبح که بیدار شدم از ساعت 10 با شعله ی خیلی کم میزارم بپزه تا ساعت یک اینا دیگه آماده میشه