2777
2789
عنوان

خواستم اعلام کنم که من دختر دار شدم😍😍😍😍❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد اهنگ شایع افتادم :)که میگه منم ۹ ماه دیگع یه دختر دارم

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

بعد یه چیزی البته نمیخوام منفی فکر کنم ولی دو جا گفتن دختر هردو هم گفتن احتمالا یعنی امکان ا ...

مبارکه چن هفته ی و علائمت چیه؟لطفا اگه میشه بگو

منم باردارم فک میکنم دختره

ورود شما رو به دنیای صورتی ها خوش امد میگممممممم

💖💗💓💞💕💟💝💘💌💖💖💗💗💓💓💞💞💕💕💕💞💞💓💗💗💖💖💓💞💕🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸💓💓💓💓💓💝💝💝💝💝💝💝💝💞💞💞💞💞💞💞💞💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

تورو خدا یه اسم پرمعنی وزیبا بزارید رو بچه هاتون برای منم دعا کنید خدا بهم یه بچه بده .ممنون میشم.

منم موافقم عزیزم ازخدامیخوام به همین زودی دامنت سبز بشه 

روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔
مبارکه چن هفته ی و علائمت چیه؟لطفا اگه میشه بگو منم باردارم فک میکنم دختره

۱۳هفته و یکروز

خیلیییی تهوع دارم فقط

از شیرینی متنفرم فقط چیزای شور میخورم

همینطوری هم وزنم کم میشه هی😢

دیگه علامت خاصی ندارم