2777
2789

درسته ولی من بابت این اتفاق که کس دیگه ای سرم آورده چرا از خودم بدم میاد ؟؟؟و هی تو فکرم میاد اگه آدم خوبی بودی این اتفاق واست نمیفتاد

بعضیا هستن هیچ وقت تو هیچی مقصر نمی‌دونن خودشونو. همه چی رو میندازن گردن دیگران .ولی من همه چی رو میندازم گردن خودم

یکی بهم ظلم می‌کنه خودمو مقصر میدونم. میگم اگه قوی بودی خوب بودی ارزشمند بودی بهت ظلم نمیشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم همش میگم نکنه فلان جا رفتارم اشتباه بود ک اینطور شد درصورتی که همیشه سعی میکنم به بهترین ن ...

اره به خاطر نوع رفتار دیگران باهام .هی جستجو میکنم کجا اشتباه کردم

این حس گناه ،این حس خوب نبودن ،ارزش نداشتن ،عزت نفس نداشتن رو چکار کنم

باید بری پیش روانشناس منم همینجور بودم 

اما من با کتاب خوندن خیلی بهتر شدم 

اعتماد به نفس یک ابر قدرت رو بهت خیلی پیشنهاد میدم

همیشه خودمو مقصر می دونم طرف رفتار بد و زشت بامن داشته  من یه قسمت از وجودم داره به آن فکر می‌ک ...

اینجور وقتا این جملات رو با خودت تکرار کن

من از بقیه بی ارزش تر نیستم، من حس بدی ب اطرافیانم منتقل نمبکنم، من از بقیه کمتر نیستم، چیزی کم ندارم، من ظاهر قشنگی دارم و میتونم اطرافیان رو ب خودم جذب کنم، 

من خودم هروقت حس مقصر بودن بهم دست میده میگم طرف کی باشه که بخواد منو  مقصر بدونه، هیچکی اونقدر برتر نیس 

به امید بهتر شدن حال دل هممون