2777
2789

گرفتگی بینی سرفه بشدت بی حال همش خابه بدن درد و کوفتگی زیر چشاش کبود شده تو خاب ناله میکنه چهارتا پنی سیلین دکتر زده براش هنوز تب میکنه حالش بده تبشم به راحتی پایین نمیاد یت باید ببرم درمونگاه یا شیاف و قرص باهم استفاده کنم کسی اینطوری بوده بچش چکار کردین 🥺

چند سالشه 

ببر تل گیر 

شاید پشت حلقش چیزی،گیر کرده 

بالای سه روز تب دیگه ازمایش خون میخواد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند مورد بچه تو سازمان دیدم تو این روزا سرخک مخملک و سرخچه گرفتن علائم پسرتم میخوره ب دکتر ایندفعه بگو خدایی نکردی اگ اینطور باشه چند روز دیگه بدنش میریزه بیرون 

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
این ویروس جدیده عزیزم پسرعمه منم ۶سالشه از مهد گرفته بود،تبش تا ۳۹هم میرفت دوبار دکتر بردن ولی سه رو ...

واقعا اینم از مدرسه گرفته ۷ سالشه طفلی حالش بده هیچی نمیخوره 

گرفتگی بینی و سرفه هم داره حتما میگم 

انشاا. ک نباشه ولی اگ بودم نترس عدسی و اتاق با نور کم وتاریک استراحت خوبش می‌کنه انشاالله ک اون نیست من همین سه روز پیش رفتم شیش تا از بچه های سازمان گرفته بودن منم برای دخترای خودم دارو و ویتامین سی و اینا بردم نگیرن اونارو سر زدم بهشون،تب بالا و قطع نشدنی سرفه ابریزش قرمزی چشم دوتاشونم بیرون ریخته بود بدنشون الهی هیچ بچه ای مریض نشه ولی از طرفی هم خوبه دیگ این مریضی رو نمیگیرن تو پیری،چقدر بده دم عید بچه مریض شه

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم