2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر بدم میاد اسی عکس میزاره همه میگن نتی هس یا خودت نیستی واسه من اینقدر گفتن.... اعصاب خورد کنن 

اسی خیلی قشنگ شده عروس شدی انگار😘

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
همون منم داشتم به همون فکر میکردم یه نفر چرا باید عکس موی رنگ شده نتی بزاره اخه؟

بعضی از خانوما همچین اخلاقی دارن بد باشه مسخره می‌کن خوب باشن قضاوت 💓و باور نکردن

یه سوال دارم  اینکه یه تبریک بگین یا با ذوقش ذوق کنید یا با خوشحالیش خوشحال باشید سخته بهتون ف ...

😂 ول کن خاهرم 💕همین که دوسه نفر زوق کردن و تبریک گفتن میلیاردها ارزش داره 

۳۸۰۰ عزیزم قابل نداره بفرستم بیاد میخای😂😘

عزیزی انشاالله تو عروسیا قر بدی با موهات❤️❤️خوب گرفته والا الان هر جا میپرسم هفت هشت تومن میگن چشم ترسیده بود😂

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزی انشاالله تو عروسیا قر بدی با موهات❤️❤️خوب گرفته والا الان هر جا میپرسم هفت هشت تومن میگن چشم ت ...

اتفاقا به من میگن خیلی دادی 😂چون موهام زیاد بلند نیست

خیلی بده من برا عروسیم رنگ کردم خیلیم خوشرنگه ولی موهام خشک شد اصن موهامو از دس دادم . موندم کوتاش ک ...

کوتاه نکن ببر ارایشگاه برات پروتین تراپی کنه خیلی بهتر میشه