2777
2789
عنوان

سقط و بارداری مجدد

237 بازدید | 15 پست

من یکم اسفند سقط کردم  در پنج هفتگی و همون شبم تست بتام منفی شد و ۱۲اسفند رفتم سونو هیچ بقایایی نداشتم و دوتا فولیکول غالبم داشتم و دوروز بعدش دوتا اقدام داشتم و از شب ۱۵سیکلم لکه قهوه ای داشتم تا همین دیروز یعنی ۹روز لکه داشتم که زیادم نمیشد و خیلی کم بود امروز قطع شده بنظرتون علت چیه به سقطم ربطی داره؟من چکاپ قبل بارداری وتست پاپسمیرم نرمال بودن کیستم ندارم زخم هم ندارم کسی تجربه داشته؟

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

اشتباه محضه چند روز بعد سقط دوباره اقدام کنی

باید حدااقل یکی دوماه گذشته باشه 

چون رحم ممکنه دوباره جنینو سقط کنه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اشتباه محضه چند روز بعد سقط دوباره اقدام کنی باید حدااقل یکی دوماه گذشته باشه  چون رحم ممکنه ...

از نظر روحی خیلی داغونم نمیتونم صبر کنم حالا بنظرتون این لکه بخاطر چیه؟شاید اصلا حامله نباشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر روحی خیلی داغونم نمیتونم صبر کنم حالا بنظرتون این لکه بخاطر چیه؟شاید اصلا حامله نباشم  

لکه رو نمیدونم عزیزم...

ولی من خودمم سقط داشتم بعد دوسال باردار شدم درکت میکنم.. ولی بدن باید آمادگی داشته باشه چون اگه خدا نکرده سقط مکرر داشته باشی دیگه  سخت میشه باردار شد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
لکه رو نمیدونم عزیزم... ولی من خودمم سقط داشتم بعد دوسال باردار شدم درکت میکنم.. ولی بدن باید آمادگ ...

دوسال خودت نخواستی؟یا نشد؟

حداقل باید سه تا پریود صبر کنی. شما اصلا اجازه ندادید پریود بشی بعد اقدام کنی. بدنت اذیت میشه

حالا شاید پریود شم این ماه یعنی لکه بخاطر حاملگیه؟

دوسال خودت نخواستی؟یا نشد؟

بعد سقط بدنم خیلی به هم ریخت..

منکه همیشه پریود هام منظم و ۲۸ روزه بود... اولین بار بعد سقط دقیقا چهل روز طول کشید تا دوباره پریود شم... بعدش هردفعه یه روز کم میشد تا رسید به ۲۹ روز دیگه ثابت موند..

در مورد بارداریم هم تا دو بار که بعد سقطم پریود شدم جلوگیری کردم تقریبا سه ماه میشد و بعدش دیگه نه اقدام میکردم و باردار نشدم.... همه آزمایشات خودم و شوهرم خوب بود‌. حتی عکس رنگی هم گرفتم و هر ماه فولی خوب داشتم و باردار نمیشدم تا اینکه آخرین دفعه کلا قیدشو زدم و دیگه دکتر نرفتم بعد دیدم خود به خود همون ماه باردار شدم الان تو ده هفته هستم

بعد سقط بدنم خیلی به هم ریخت.. منکه همیشه پریود هام منظم و ۲۸ روزه بود... اولین بار بعد سقط دقیقا چ ...

ابشالله بسلامتی بقلش کنی عزیزم منم بارداری قبلیم دقیقا ۱۱ماه طول کشید بخاطر همین میگم شاید اینم طول بکشه دیگه جلوگیری نکردم😔

ابشالله بسلامتی بقلش کنی عزیزم منم بارداری قبلیم دقیقا ۱۱ماه طول کشید بخاطر همین میگم شاید اینم طول ...

شاید باورت نشه من برا دخترم که بچه اولمه دقیقا همون ماه اولی که اقدام کردم باردار شدم فکر میکردم همیشه همینطوره

جوری برنامه ریزی کردم باردار شم که بچم که دنیا بیاد اون یکی چهارسالش باشه! ولی الان تولد شش سالگی دخترمو هفته پیش گرفتم و تازه باردار شدم😩 

همیشه مثل هم نیست؛ یکی دوماه به بدنت استراحت بده بعد اقدام کن انشالله سریع باردار میشی

شاید باورت نشه من برا دخترم که بچه اولمه دقیقا همون ماه اولی که اقدام کردم باردار شدم فکر میکردم همی ...

ممنون عزیزم من قبل سقط سایز فولیکولام۱۶بود با کلومفین بزرگ می‌شد الان بعد سقطم رفتم سونو بدونه هیچ دارویی یه ۱۸داشتم یه۲۵نمیدونم چطور بدونه دارو انقد بزرگ شدن قبلا با دارو به این سایز میرسیدن😑

ممنون عزیزم من قبل سقط سایز فولیکولام۱۶بود با کلومفین بزرگ می‌شد الان بعد سقطم رفتم سونو بدونه هیچ د ...

من این دوسال همششش دارو مصرف کردم قرص و آمپول...

خدا میدونه با پول داروهام که آزاد بود با ویزیت و سونو چقدر پول دادم این مدت...

ولی دقیقاااا دفعه آخر که دیگه پریود شدم دکتر نرفتم و هیییچ قرص و دارویی نخوردم و قیدشو زدم باردار شده بودم...

بنظرم استرس بود که این مدت نمیذاشت باردارم شم وقتی که قیدشو زدم و بی خیالش شدم نتیجه گرفتم

من این دوسال همششش دارو مصرف کردم قرص و آمپول... خدا میدونه با پول داروهام که آزاد بود با ویزیت و س ...

منم خیلی استرسیم سقطمم خیلی راحت بود کورتاژ نشدم داروم نخوردم خودش راحت افتاد دکترم میگفت سقط راحتم نعمته خیلی سقطشونم سخته منکه تسلیم خدام شاید سالم نبوده که سقط شده حتما خیرم در همین بوده بعد اینم زندگیم دست خداست عزیزم میشه برام دعا کنی؟

منم خیلی استرسیم سقطمم خیلی راحت بود کورتاژ نشدم داروم نخوردم خودش راحت افتاد دکترم میگفت سقط راحتم ...

برات صلوات فرستادم عزیزم...💚 انشالله به زودی بارداری سالم و راحت داشته باشی

منم سقطم راحت بود با اینکه هفت هفته ام تموم شده بود... 

اول لکه بینی داشتم چند روز بعدش تبدیل شد به خونریزی و دلدرد گرفتم و چندتا لخته بزرگ ازم دفع شد که رفتم بیمارستان سونو گرفتن گفتن کامل رفته چیزی نیست