راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تو این ماشینا نشستن چه حسی داره دوس دارم یبارم شده تجربش کنم:)))
هیچ حس خاصی نداره فداتشم، فقط مدل بعضی وسیله هاشو اینا با بعضی ماشینای ساده متفاوته، همین🙃❤️❤️
کِنجِه سیستو❤️نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خونخواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
آقا داماد یکم گُ.شادن💔😂 (شوخی میکنما) 😂💔 ب دل نگیریا ...اگر که خواستی به دل بگیری از ته د ...
🤣🤣🤣🤣😂دهنت سرویس نه عزیزم میدونم آقا داماد چقدر گشاد تشریف داره حیف من واسه اون 😔😂اره برو خیارو هم با نمک کن 😂ولی متاسفانه من نه عشق دارم نه همسر نه کراش نه هیچی یک عدد تنعای تنعام کاملا الون😔😂😂💔
بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه
کِنجِه سیستو❤️نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خونخواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!