2777
2789

نزديك به سه هفته اس بچه ام درگيره دوبار از ديروز ابريزش بيني و بي حالي و ضعف داره و سرفه 

٣سالشه بچم نا نداره بشينه 

هر چي دكتر ميبرمم فايده نداره

كسي نجربه داره

من برای آبریزش لوراتادین میدم یه سال ونیمه پسرم ۲ونیم سی سی قبل خواب خیلی راضیم و شربت پلارژین برای سرماخوردگی و آیورامی  برای سرفه عالیه 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداشاهده از آبان ماه مریض هستیم و اصلا خوب نمیشیم جالبه نشستم توی خونه  بیرون نمیرم نمیدونم ...

خودم و شوهرمم مريض بوديم بهتر شديم بچه ام هنوز بهتر نشده كاش خودم مريض بودم ولي بچه ام نه خيلي ناراحتم

خداشاهده از آبان ماه مریض هستیم و اصلا خوب نمیشیم جالبه نشستم توی خونه  بیرون نمیرم نمیدونم ...

دقیقا من به همراه بچه هام از تایمی که پسرم رفت پیش دبستانی مریضیم شاید یه هفته خوب باشیم مابقی یا دماغ کیپه یا آبریزش یا بی حالی یا اسهال کلا امسال دائم مریض بودیم یعنی 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
شما هم بچتون مريض بوده؟

هم خودم هم بچه هام بله گلم فقط ببین عفونت نداشته باشه که باید حتما تحت نظر دکتر بهش چرک خشک بدی آموکسی کلاو عالیه بدون نسخه نده فقط