2777
2789
عنوان

بارداری و کتابخوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 21 پست
معلومه که مهمه 😍😍 اتفاقا من از بین کاراهایی که گفتی زیارت اشورا رو انجام ندادم تو بارداریم فکر میک ...

چقد مونده ب زایمانت؟؟

وقت داری؟اگ ۴۰ روز وقت داری از امشب شروع کن عالیه

خدایا بی نهایت شکرت❤️
به به چیزیم نمونده که نی نی کوچولو  رو ببینی اسم انتخاب کردی؟  زایمان کردی حتما بهم بگو خ ...

اره دیگه چیزی نمونده دعا کن همه چی خوب پیش بره 

و به سلامت دنیا بیاد... اره اسم انتخاب کردم اما هنوز بین دوتا اسم تردید داریم مهراد و کوروش🥲

خدایا بی نهایت شکرت❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مونده ب زایمانت؟؟ وقت داری؟اگ ۴۰ روز وقت داری از امشب شروع کن عالیه

نه کمتر از چهل روز مونده عیب نداره ولی باز شروع میکنم توکل به خدا 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
اره دیگه چیزی نمونده دعا کن همه چی خوب پیش بره  و به سلامت دنیا بیاد... اره اسم انتخاب کردم ام ...

مهراد خیلی قشنگه 😍😍

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
کتاب جدیدی هست به اسم والدین هشیار و تربیت آینده گرا نوشته سجاد نوروزتان.اینم شدیدا پیشنهاد میکنم مط ...

ممنون عزیزم صلواتم فرستادم 😘