2777
2789
عنوان

صحبت کنیم)))

86 بازدید | 13 پست

قبلا خیلی دلم واسه همه تنگ میشد خیلی دل نازک بودم الان یک ساله به شدت بی حسم دلم واسه هیچکس تنگ نمیشه از دوری دوستام ناراحت نمیشم نهایت حال بدم نیم ساعته خیلی مغرور و سرد شدم ته قلبم کاملا انگار یخ زده ولی با این حال به شدتم مهربونم و به همه کمک میکنم قبلا تنهایی غذا نمیخوردم ولی الان به راحتی تو تنهایی عشق میکنم دیوونه شدم یا به نظرتون خوبه؟

دوست دارم وارد رابطه بشم ولی وقتی پیشنهاد میدن میبینم ارزش خودمو نبایو بیارم پایین و همه رو رد میکنم هیج علاقه ای ندارم دندون پزشک ،ورزشکار ،خلبان .... قبلش باورم نمیشه اینا اصن بهم پیشنهاد بدن ولی بعدش خودم ردشون میکنم 

مثل من 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسرده شدی احتمالا

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

ربطی ب پایین آوردن ارزش نداره وقتی طرف مقابل پیشنهاد میده اگه دوسش داری و موقعیتش خوبه چرا رد میکنی 

و درضمن چ بهتر ک دل نازک نیستیو  احساساتی نیستی 

من خیلی وقته مثه تو ام  اصلا احساساتی نیستمو و منطقی فکر میکنم  و قانون زندگی همینه کسی جز خودت ب دادت نمیرسه و کسی ک برام ارزش قائل باشه بهش احترام میذارم و مهمه برام کسیم ک من براش مهم نباشم و اونم برام مهم نیست اهمیتی نداره تو زندگیم 

این یعنی منطق داری احساسی برخورد کردن تو مسائل  گند میزنه ب زندگی آدم 

خیلیا بهم میگن سردی و بی احساس 

ولی  ب نظر من اینطوری خیلی بهتره 

تا اینه ی آدم زودرنج و ضعیف باشی  

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
ربطی ب پایین آوردن ارزش نداره وقتی طرف مقابل پیشنهاد میده اگه دوسش داری و موقعیتش خوبه چرا رد میکنی& ...

نه آدم دلخواه من نیستن من نه پول برام ملا‌که نه قیافه و ظاهر ،ولی کلی معیار دیگه دارم که مطمئنم مردی که اینا رو داشته باشه بی پول نمیمونه

نه آدم دلخواه من نیستن من نه پول برام ملا‌که نه قیافه و ظاهر ،ولی کلی معیار دیگه دارم که مطمئنم مردی ...

چی مثلا اخلاق ؟

خب چیکار ب  پولش داری چ بهتر ک پولدارم باشه 😂

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
پولدار باشه عوضی باشه میخام چیکار😂

حالا شاید عوضی نبود 😂