2777
2789
عنوان

عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 65 پست
😑😑😑

راست میگه..

مردا فقط دنبال لذت خودشونن.. اگر مردی زنش رو دوست داشته باشه رابطه ای که باعث درد و اذیت عشقش بشه رو ازش نمیخواد.. من به اونایی که مقعد گشادی دارن و اذیت نمیشن کاری ندارم.. اما اونایی که زن معمولی هستن مقعدشون زخم میشه  خون میاد عفونت میکنه

اگر طرفت اصرار به رابطه از پشت داشت بدون دوستت نداره و خودخواهه..

به فکر سلامتیت باش نه لذت اون..

اگر براش مهم باشی سلامتیت اولویتش هست..

نگران اینکه اگر تو تامینش نکنی ممکنه بره خیانت کنه و.. هم نباش.. اونی که ذات درستی نداشته باشه اگر همه خواسته هاش هم تامین شه بازم برای خیانتش دلیل پیدا میکنه.. اگر انتخابت درست بوده باشه جای خودخواهی به فکر سلامتی تو میشه و هیچ وقت هم راه کج نمیره

راست میگه.. مردا فقط دنبال لذت خودشونن.. اگر مردی زنش رو دوست داشته باشه رابطه ای که باعث درد و اذی ...

اره واقعا پشیمونم. 

تنها حافظ منافع انگلیس در نینی سایت 😝🇬🇧 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محکم دو سه بار نخ بهش دوختم تازه بود سیر قشنگ محکم شد با خیال راحت گذاشتم تو نت دیدم نوشته بود دیگه ...

مرسی دیشب گذاشتم حس میکنم بهترم یکم، چندروز استفاده کنم؟

تنها حافظ منافع انگلیس در نینی سایت 😝🇬🇧 
مرسی دیشب گذاشتم حس میکنم بهترم یکم، چندروز استفاده کنم؟

عزیزم دو شب بیشتر نزار تا یکماه صبر بده ببین چجوری میشی 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷