2777
2789

بیمارستان بستری بود الان اومده اینجا چتر شده دلش میخواد فقط بخوره و بخوابه ..

منم شاغل و بچه دار😪 واقعاً توانایی ندارم ب اون دیگه برسم.. شوهرم زنگ زده داداشش بیا مادرو ببر شهرستان پشت گوش میندازن

هرکجا ک بروید عشق من همراه شماها خواهد بود👪⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میتونم بگم خداروشک کن ک همسرت درکت میکنه و زنگ زده داداش شوهر من ک منو کنیز مادام العمر خانوادش ...

عزیزم خودت ی حرکتی باید بزنی .. با شوهرت صحبت کن یا مستقیم ب خانواده شوهر بگو حرفتو

حق داری سخته مریض داری با شرایط شما دشواره  ولی گناه داره  تا هست بدرفتاری و بی محلی ن ...

بد رفتاری ك نمی‌کنم.. گاهی هم دلم براش میسوزه اما دلم برا خودم بیشتر

اره خیلی اون بیچاره ام نمی‌دونه چی بگه

دیگه تحمل کن، تخمین نداری تا کی هست؟ ایا مجددا دکتر باید بینتش؟ و اینکه می تونه حرکت کنه؟ 

اگه می تونه کمی کارهای ساده بهش بده، شاید می ترسه اعتماد به نفسشو از دست داده.

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
دیگه تحمل کن، تخمین نداری تا کی هست؟ ایا مجددا دکتر باید بینتش؟ و اینکه می تونه حرکت کنه؟  اگه ...

نه والا دیگه خوبه خوب هست از من هم سالم تر 

چ اعتماد بنفسی قربونت بشم 😪 دوست داره فقط بخوره بخوابه

نه والا دیگه خوبه خوب هست از من هم سالم تر  چ اعتماد بنفسی قربونت بشم 😪 دوست داره فقط بخوره ب ...

خب پس اگر واقعا مریض نیست. تو کارها ازش کمک بخواه، مثلا خرید دارین تا بیایی برنج و بگذاره نمی دونم. اینو همین جوری گفتم. ولی خب ازش کمک بگیر، شاید دیگه به خودش بیاد. البته باز شرایط و بهتر می دونی دو هفته زحمت کشیدی،مریض داری کردی. برای چند روز خودت و سبک نکنی، حداقل کاش می دونستی تا کی تصمیم داره بمونه

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1