2777
2789
عنوان

چجوری از دل مادرشوهرم دربیارم؟

240 بازدید | 19 پست

سر یه اتفاق کوچولو اول ازدواجی دلخور شدن ازم

نامزدم یه خواهر داره ۵ سالشه خیلی شیرینه و بامزه ولی شیطون هم میزنه هم حرف زشت یاد گرفته ولی ته تغاری و عزیزه براشون. داشتم باهاش بازی میکردم یهو صورتمو چنگ زد.منم پوستم حساسه جای ناخناش زخم شد یذره خون اومد. 

منم گفتم فداسرش بچه ست دیگه پیش میاد. شوهرم که اومد آبروریزی راه انداخت بچه کوچیکو دعوا کرد سرش داد زد که چرا اینجوری کردی مامانش که گفت با بچه اینجوری نکن به اونام دعوا کردو گفت من خودم عاشق این بچم ولی دیگه داره بی جنبه میشه من رو زنم حساسم.

حالا پدرشوهر مادرشوهرم مخصوصا مادرش دلخورن ازم شاید فکرکردن من به شوهرم گفتم بیاد دعوا کنه.چه رفتاری باید داشته باشم الان خانومای باتجربه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ۵ ساله اونقدرام کوچیک نیست که بگیم حالیش نشده چنگ انداخته

با این رفتارا و اختلاف سنی که داره دارن لوس بارش میارن

شوهرت باید آرومتر بهش تذکر میداد 

مادرشوهرت بچش براش عزیزه درست

فردا یه مداد برداره فرو کنه تو چشمت هم اونموقع بازم باید بگن بچه س؟

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
بچه ۵ ساله اونقدرام کوچیک نیست که بگیم حالیش نشده چنگ انداخته با این رفتارا و اختلاف سنی که داره دا ...

اره متوجه میشه،با یکی که احساس صمیمیت کنه حرف بد میزنه یا میزنتش😅😑

اره متوجه میشه،با یکی که احساس صمیمیت کنه حرف بد میزنه یا میزنتش😅😑

با زبون رامش کن

بگو من انقدر دوست دارم دلت میاد منو بزنی؟

یا دلت میاد حرف بد بهم بزنی؟

نذار زیادی روش تو روت واشه

با اخلاقی که مادرشوهرتم داره

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫