2777
2789
عنوان

سیگار و باطل شدن روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 58 پست
نه باطل نیست التماس دعا اما نکش داغون میکنی خودتو دور از جون

ممنون 

چیکار کنم یجوری باید خودمو اروم کنم 🙂

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیشب کشیدی به امروز ربطی نداره عزیزم ولی دیگه سیگار نکش لطفا

مرسی 🙂🫶🏻

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲
خیر     وقتی دود غلیظ کردی تو حلق باطل میش    

😅🤦🏻‍♀️

دیشب ب الان چ اخه  

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
ببخشید یه سوال  تو ماه رمضان اصن نباید رابطه جنسی باشه ؟ یا میشه قبل از اذان صبح غسل کرد؟

میشه 

ترجیحا بعد افطار داشته باش ک تا اخر شب ک غسل میکنی ترشحی چیزی داری خارج بشه

انگار مثلا دیشیب سیر خوردی الان بوشو حس کنی چ ربطی داره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ببخشید یه سوال  تو ماه رمضان اصن نباید رابطه جنسی باشه ؟ یا میشه قبل از اذان صبح غسل کرد؟

بعد از افطار و قبل از اذان صبح میشه ب شرطی ک قبل از اذان غسل کرده بشینی سر سفره

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

بعد افطار کشیدم 

از اذان صبح تا زمان افطار، کاری که روزه رو باطل میکنه انجام نده،مثلا همین سیگار کشیدن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
دیشب ب الان چ اخه    

خوب تاحالا برام پیش نیومده بود 🚶‍♀️

انگار مثلا دیشیب سیر خوردی الان بوشو حس کنی چ ربطی داره

😂😂😂لنتی

یک سایت هست به نام مرکز ملی پاسخ گویی به سوالات شرعی،،اونجا برو سوالاتو بپرس،رایگانه

مرسی 🫶🏻🥲