تو اینترنت خوندم ک نوشته بود تخک فقط ۲۴ ساعت قابل باروری هست بعدش میسوزه ...اینطور اونایی ک نمیدونن کی تخمکشون ازاد شده ک هرماه بد ن بچه میمیونن این حقققت داره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فدات عزیزم ممنون خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه اره دقیقا چهل روز بعد بارداریم دیدم پریود نمیشم رفتم و ده روزی عقب انداختم بی بی چک زدم و دیدم دو خط افتاده رفتم دکتر و سونو خود دکترم باورش نمیشد گفت دستگاه رو بردارم احتمال سقط هست اما خداروشکر که پسرم سلامت دنیا اومد
با خوندن عنوان و متن تاپیک فکرکردم کم سن و مجردی اما با نوشته های بعدش دوتا شاخ درآوردم از این همه ا ...
مرسی عزیزم ..خب وقتی ادم مطالعه تو این خصوص نداشته باشه طبیعیه ک اطلاعاتش هم پایین باشه ...ب سطح تحصیلات و این چیزاهم نیست...تو دانشگاه با رشته برنانه نویسی ک از تخم و تخمک نگفتن برامون ...
خب کارت سخت، استرس خودش مانع بارداری، حرف دیگران چیه، بگوخدایا، هرکدوم بهترمیتونم تربیت کنم، اون قسم ...
خدا خودش ناظر ب همه چی هستش ...منم ب خدام گفتم هرکدوم رو ک خودت صلاح دونستی وارد زندگیم کن ...من خودم فارغ از این چیزام ولی شدم ی ادم روانی از دست اطرافیانم ....دیگه هیچ جایی تو بدنم برا تحمل حرفی وجود نداره
خدا خودش ناظر ب همه چی هستش ...منم ب خدام گفتم هرکدوم رو ک خودت صلاح دونستی وارد زندگیم کن ...من خود ...
بنظرم برو iui کن هم میتونی بگی تعیین جنسیت کنن برات هم هزینه آنچنانی نداره زیر ۵ تومن میشه ، البته تو مراکز ناباروری برو که هم هزینه کمتر بدی هم دقیق تر از مطب هستن
یه چیز صددرصد نیست ولی احتمال بارداری را ۳۶ درصد بالا میبره و خب ۷۰ درصد هم جنسیت دلخواهت میشه