2777
2789
عنوان

بعد جدایی

433 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من چند ماهه ک ازش جدا شدم ولی دوماه قبل بهم پیام داد گفت می خواهم برم سربازی وترو خدا تا یک روز فقط بمون بام حرف بزن قبل اینکه برم وگفت می خواهم وقتی برگشتم اولین کسی باشی ک باهاش صحبت کنم جواب دادم نمیدم فکر نکنم من اولش قبول نکردم خواستم بلاک کنم ولی اخرش دلم بهم نداد قبول نکنم قبول کردم بعد رفت ومن از اون لحظه تالان بفکرشم ویک هفته مونده به تمومی اموزشی او هست وخیلی دلم براش تنگ شده بنظرتون وقتی برگرده باهاش صحبت کنم یانکنم؟چون بخاطر یسری مشکلات وبخاطر موفقیتم وارامش ذهنیم وباتوصیه مشاورم من ازش جدا شدم ایشون تالان هیچ کار بدی انجام نداد پسر خوبی بود ولی من بفکر آینده وموفقیت خودم بودم گفتم این رابطه با شرایطم نمیسازه وبرام زیان داره متاسفانه اینو بعد دوماه فهمیدم وقتی ک هردو وابسته به هم شدیم ولی جدا شدیم تا چند ماه وگفتم دوه ماه قبل این موضوع اتفاق افتاد والان نمیدونم چکار کنم هرشب بفکرشم اصلا از سرم نمیره

اره حرف بزن باهاش 

پسرا قبل سربازی خیلییییی احساساتی میصن و واقعا نیاز دارن یکیو داشته باشن 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد ۷ماه وابسته شدم عاشق شدم دارم میسوزم😭😭اگه میدونی پسر خوبیه جوابش بده

واسه منم دعا کن لطفا

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده

الان روحیش داغونه چون رفته سربازی واقعا به پناه احتیاج داشته

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

اگه جدا شدی مث ادم جدا شو خطت هم عوض کن این کارا چیه روانتو بدتر بهم میریزی بچسب به چیزی که بخاطرش جدا شدی

اگرم میخوای باهاش باشی قشنگ دوباره وارد رابطه شو و دیگه هی به اینور فک نکن

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

ولی دوباره هواییش نکن اگه قصد برگشت نداری

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
به موفقیتت وآرامش روحیت فکرکن

منم همینطور میگم خب ولی ایشون خیلی پسر خوبیه تااون حدی ک بهش گفتم من درس دارم باهات فقط در روز ۱ساعت صحبت میکنم گفت خیلی سخته برام ولی قبول کرد بااین موافق درسمه ولی من گفتم نمیشه اینطور اگ بمونم باهاش تمرکزم بهم میریزه واقعا نمیدونم چکار کنم مقصر منم ولی خب بفکر خودم بودم یجوری بد باهاش قطع رابطه کردم ولی می‌دونی بااین همه رفتار بد ک باهاش کردم ازم ناراحت نشد وباچندین شماره خواست صدامو بشنوه نگذاشتم وباچند ایدی خواست بام صحبت کنه واحوالمو بپرسه نگذاشتم ولی متاسفانه چند ماه دوام اوردم اخرش دوماه قبل کم آوردم جلوش دلم براش تیک تیک شد وقتی خبر سربازیشو شنیدم🥺💔حالا چکار کنم واقعا سردرگم شدم

اره حرف بزن باهاش  پسرا قبل سربازی خیلییییی احساساتی میصن و واقعا نیاز دارن یکیو داشته باشن&nb ...

خیلی التماسم کرد ک فقط باهاش۱روز بمونم اینقدر خودمو گرفتم اخرش کم آوردم گفتم مشکل نیست۱روز ولی الان از اون لحظه تا به امروز بفکرشم میگم وقتی بسلامت برسه باهاش صحبت کنم ولی مغزم میگه ن نکن تو جدا شدی به تصمیمت بمون

منم همینطور میگم خب ولی ایشون خیلی پسر خوبیه تااون حدی ک بهش گفتم من درس دارم باهات فقط در روز ۱ساعت ...

هرطورفکرمیکنی به صلاحته عمل کن چون اینطوری بازم‌کات کنی فکرت درگیرش هست