2777
2789
عنوان

بعد جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 28 پست
دوباره همه چی شروع میشه. به نظرم اگه مشاورم هم نظرش این بوده که جدا بشی، دوباره احساساتت رو تحریک نک ...

واقعا ولی من دل بنده رو شکوندم وای بر من ای کاش وارد این رابطه نشدم بهم میگه هرچی بگی من باهات موافقم حتی اگر در هفته یک روز فقط بام درارتباط باش من جز تو کسی دیگ رو ندارم ونمی خواهم گفت می خواهم وقتی برگشتم تو اولین کسی باشی ک باهاش صحبت کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی التماسم کرد ک فقط باهاش۱روز بمونم اینقدر خودمو گرفتم اخرش کم آوردم گفتم مشکل نیست۱روز ولی الان ...

ببین منم وقتی وارد رابطه شدم ، ۱۹ سالم بود ، عشقم ۲۰ سالش بود .. اون دانشگاه رفت و من کنکوری موندم 

ما هم خیلی کم حرف میزدیم ، شاید هفته ای یک بار ، ماهی یک بار ، سه ماه یک بار .. ولی همه اینا گذشت

عشقم ک میخواست سربازی بره خیلییی دلتنگ بود ، یادمه هیچ وقت تو اون شرایط ندیده بودمش ، اون ۴۵ روز اموزشیش واقعا به هردومون سخت گذشت .. خلاصه که با کم و زیاد هم کنار اومدیم ، یکی دوهفته پیش کارت پایان خدمتشم اومد .. 

من عشقم ارزششو داره ، حتی اگه ۵ سال دیگه منتظرش بمونم ، تو نگاه کن ببین این پسر ارزششو داره یا نه 

و اینکه 

همیشه بودنشون تو زندگی به ادم ضربه نمیزنه ، گاهی اسودگی خاطر بهت میده و باعث میشه بهتر تمرکز کنی 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
الان روحیش داغونه چون رفته سربازی واقعا به پناه احتیاج داشته

اره منم همینکارو کردم بهش ارامش دادم گفتم همه چی تموم میشه برمیگردی به سلامت خیلی خوشحال هم بود فقط گفت وقتی برگشتم می خواهم باشی گفتم فکر نکنم الان دلم میگه باهاش صحبت کن وقتی برگشت مغزم میگه اینکارو نکن وخیلی گیج شدم

ببین منم وقتی وارد رابطه شدم ، ۱۹ سالم بود ، عشقم ۲۰ سالش بود .. اون دانشگاه رفت و من کنکوری موندم&n ...

پایدار باشید عزیزم

منم یازدهمم ولی ایشون ن تا هفتم خونده خب بعد سربازی نرفته بود وبخاطر من هم سربازی رفت بهش گفتم الان باید سربازی بری روی خودت کار کنی منم درسمو تموم کنم دانشگاه برم به امید خدا ولی فکر نکردم روزی برسه اینطور ازش جدا بشم مشاورم گفت در این چند سال هیچ وقت وارد رابطه نشیدمن اصلا باتمام کم وعیب هاش قبولش کردم اصلا دلم نقص هاشو ندید وفقط خوبیاشو اولش گفتم ن شاید من عاشقش نیستم واین فقط هوس یک بچه جونی ولی الان درک کردم ک واقعا دوسش دارم وفکر نکنم بهترشو پیدا کنم اخلاق خوبی داره اصلا تو اون وقتی ک باهاش گذروندم هیچ وقت بهم بی احترامی نکرد وشاید بهت بگم بیشتر از من منو دوست داره گفت لطفاً الان هیچ خاستگاری رو قبول نکن فقط منتظرم بمون وقتی سربازیم تموم شده من برات خاستگار میام ومنتظرت هم میمونم درستو تموم کنی وکنارتم تااخرش ولی من گفتم به صلاحم نیست این چیز الان در این سالها مهمترین و ارزشمند ترین برای تمرکز روی یک هدف ن چیز دیگ بنظرت واقع چکار کنم خیلی پیچیده است

به نظرم الان که کاتی بکن دیگه محلش نده . چطور اون با وقت نیازت ترکت کرده . الان که نیار داره تمده طر ...

ن اون ترکم نکرد اتفاقا خیلی التماسم کرد اینکارو نکنم ولی متاسفانه من کردم بخاطر آیندم ودرسم والان نمیدونم پشیمونم باهاش صحبت کنم یانکنم دیگ حق دارم یاندارم دیگ ولی ایشون گفت وقتی برگشتم تو اولین کسی می خواهم باشی ک باش صحبت کنم گفتم فکر نکنم ولی الان دلم براش تنگ شده