من یه همکار دارم بیش از ده بار زیر ابمو زده وسایل که باید ازشون استفاده کنیم عمدا خراب کرده ولی از اونجایی که من کارم خیلی خوب هستش بهم چییزی نگفتن چند روز پیش دوباره یکی از وسایلامو عمدا گذاشته بود زیر بارون منم عصبی شدم رفتم به کارفرما گفتم که این کارشو انجام نمیده وانو انتقال کردن به یکی از بدترین جاهای ممکن الان بدجور عذاب وجدان دارم ولی هر چی گفتم به کارفرمام راست بود. ایا حق با منه اگر با منه عذاب وجدان چیه
من و تو بنده خدا هستیم، جا توعوض نکن. گرفتی چی میگم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قانون همه دنیا شایسته سالاری هست، منم هروقت میخواستم بگم فلان نیرو بدرد اینجا نمیخوره ناراحت میشدم، نیروی جدید وقتی میدید به نظر من بستگی داره یکم بهم محبت هم میکرد، ولی به این فکر میکردم که یک فرد دارای صلاحیت داره بیکار میگرده تا این شخص بی عرضه بخاطر اشتباه من اینجا کار کنه، چه بسا ضرر زیادی هم به بار بیاره