الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اکثر مادرای ایرانی همینن … مادر منم همینه … خودت خودتو دوست داشته باش خودت به خودت احترام بذار به بقیه نیازی نداری تازه اونا ببینن اینجوریه رفتارشون عوض میشه کم کم
خودت مادر بشی میفهمی فرق نمیزاره شرایط فرق کرده شناختش از بچه ها متفاوت برا شما جای دیگه پر میکنه خلا هارو
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
من و خواهرم ۱۵ سال تفاوت داریم اونموقع ها ما با تلفن خونه هم نمیتونستیم حرف بزنیم چه برسه ب گوشی اردو مدرسه هم ب زور اجازه میدادن قبل تاریکی خونه بودیم اصلا دختر بیرون رفتن مد نبود الان خواهرم نه تنها ۱۰شب برمیگرده خونه با دوستاشم محردی سفر میره اینا زمان ما قفل بود کلا حالا بگم فرق میزارن
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
چجوری میگذره؟؟ تا میای یک کاری شون فراموش کنی باز یک جور دیگه دلت میشکنند
من که دیگه ذلیل خانوادم ... خواهر بزرگه منم نشستم سرجام کوچیکه داره همه چیزارو قبل من تجربه میکنه منم نگاه میکنم ... همه چی برا من شده وظیفه برا اون لطفه و تعریف و تمجید ... دلیلشم اینه که مهربونیای بیجای من همرو هار کرده ولی اون انقد خشک بوده که وقتی یکم مثل ادم رفتار میکنه میشه ادم خوبه