2777
2789
عنوان

مدارک مصاحبه سفارت آلمان برای ویزا

896 بازدید | 34 پست
درود دوستان زمانی که واس مصاحبه به سفارت آلمان میریم باید تمام مدارک از قبیل سند خونه یا نامه کارگزینی و سابقه بیمه یا نامه دانشجو بودن و غیره رو ترجمه کنیم و ببریم؟؟؟ یا که نه فقط گردش حساب بانک رو باید ترجمه کرد؟؟؟ داخل مدارکی که زمان مصاحبه باید ببریم اگه اشتباه نکنم نوشته بلیط هواپیما.... خب ما که هنوز ویزا نگرفتیم چه جوری بریم بلیط بگیریم ؟؟؟....شاید بهمون ندن!!
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
سلام چون شینگن هست مثل فرانسه که ما اقدام کردیم مدارکش خیلى زیادن توى سایتش برى میتونى ببینى. مدارک شناسایى کامل و سند خونه و گواهى شغلى و تحصیلى و...همه هم باید ترجمه رسمى بشه. ما اینا رو دادیم
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
باید حتما بلیط هواپیما رزرو کنی اگه توریستیه که باید برگه رزرو هتل هم داشته باشی فرقی نداره بدن یا ندن زوریه دیگه
زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانترا جان یعنی تمام مدراک رو باید ترجمه کنیم و بدیم محضر برابر اصل کنن آره؟؟ اینجوری که خیلی هزینه اش زیاد میشه..!!!! کجا باید بدیم؟؟؟ بلیط رو چیکار کنیم؟؟؟
هرچی گفتنو بده ترجمه رسمی و به ترتیب بزار تو پوشه تحویل بده اصلا ریسک نکن مدارک کامل باشه
زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
ببر دارالترجمه رسمی زبان آلمانی خودشون انجام میدن محضر لازم نیست تازه پول ویزا رم پیش پیش میگرن ویزا هم ندن پس نمیدن
ارزونتربن بلیط مال ایران ایر که خوشبختانه پرواز مستقیم به آلمان داره
دارالترجمه رسمی خودشون مهر معتبر دارن میزنن روش دیگه
مامانیاز من شهرستان هستم...شما شماره تلفنی از دارالترجمه آلمانی که گفتید رو دارید؟؟؟ واس بلیط بهتره از طریق خود ایران ایر و سایتش بگیرم یا که از آژانسها میشه ارزونتر پیدا کرد؟؟ نظرتون چیه؟؟
شماره ندارم اما تو نت سرچ کنی میاد فکر کنم از خود سایت ایران ایر بگیری ارزونتر در میاد البته شایدم فرقی نکنه
فقط زودتر بده اگه ترجمه فوری بخوای گرونتره
من دانشجو دکترا دانشگاه دولتی هستم اگه نامه از دانشگاه مبنی بر دانشجو بودنم بگیرم و بذارم داخل مدارک هم فک کنم مفید باشه ... اینطور نیست؟؟؟