2777
2789
عنوان

هزینه تالار عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اصلا ماهه قربونش بشم دوهزار تا مهمون بود اشتباهش این بود تو استادیوم آزادی عروسی رو باید می‌گرفت ...

😂😂😂😂واااای خدا کمکت کنه اونهمه مهموووووون!

😂😂دقیقا داشتم به وام فکر میکردم  مرسی ازت❤️

نه اینجا کلا دوس دارن رقم بالا صحبت کنن کلاس بره بالا .نترس اینطورام نیس .هرچقدر بودجه داشته باشی میتونی باتوجه به اون مراسمتو برگزار کنی بری چندجا قیمت کنی متوجه میشی چی میگم

😂😂😂😂واااای خدا کمکت کنه اوتهمه مهموووووون!

آره بابا اینا که یه گوششه اصلا شب خاطره انگیزی رقم زد واسم کتاب بنویسم ازش معروف میشم واسه همین نمیکنم این کارو میترسم چشم بخوره 

شوهرم کلید برق گرفت واسه خونه گفت چرا پول دادی خریدی خودمون از خونه خرابه میکندیم می‌زدیم جاش یا خونه رو گچ کرد آمد دعوا کرد چرا گچ کردی کاهگلی خوب بود یا سرامیک کرد گفت سیمان خوب بود یا گفت چرا واسه اتاق در گرفتین نیازی نبود پرده می‌زدیم🌝

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
آره بابا اینا که یه گوششه اصلا شب خاطره انگیزی رقم زد واسم کتاب بنویسم ازش معروف میشم واسه همین نمیک ...

😂😂😂😂😂ببخشید که میخندما جالب تعریف میکنی 

حالا جدی جدی الان خوبی؟😂😂

😂😂😂😂😂ببخشید که میخندما جالب تعریف میکنی  حالا جدی جدی الان خوبی؟😂😂

نه قربونت آخه خنده هم داره 

آره بابا خوبم فعلا زندم از دستشون تا ببینم خدا چی میخواد

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
نه قربونت آخه خنده هم داره  آره بابا خوبم فعلا زندم از دستشون تا ببینم خدا چی میخواد

خدا کمکت کنه عزیزم 😂😂😂بانمک تعریف میکنی کتاب بنویسی من میخرم با