2777
2789
عنوان

به نظرتون این خصلت من منطقیه؟؟؟

82 بازدید | 4 پست

چند سال پیش خواستم از یه دختر خواستگاری کنم ، داشتن دوست پسرش رو مخفی کرد و منم منصرف شدم . عاشق هم شده بودم ولی حس بدی دست داد بهم . آخرش هم دوست پسرش ولش کرد و با یکی دیگه ازدواج کرد .

خوب بعضی پسر ها میتونن من نه

ولی اگه دختری کلا روراست همه چیزو بهم بگه ، حتی کارهای خلاف عرف ، هر نوعی ، اگه روراست باشه ، رک باشه ، خیلی خوشم میاد و حتی  با دانستن همه چیز ،ولو ارتباط ، از روراستیش خوشم میاد . کلا دختری که سعی داره رفتار خودشو هماهنگ با من کنه بدم میاد ، برعکس خوشم میاد روراست باشه و در این روراستیش ، آنچه که شاید دیگران مخفی کنند رو رک و راست و بدون سانسور بگه ، خیلی راحت تر هستم

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

نه چون خودمم از پنهان کاری و پرده کشیدن رو گذشته بدم میاد، گذشته هرچقدرم گذشته باشه گاها بی تاثیر نیست ، اما کاش ادمای درست سر راه همچین ادمای حساسی قراربگیرن 🤦🏼‍♀️

+خدایاشکرت🤍

دخترها معمولا میترسند و لو نمیدن خصلت شما رو نمیدونم ، شاید منطقی باشه، منم از دروغ بدم میاد و ا ...

دروغ مشخص هم نشه ، اثر خودشو نشون میده ، خود من با نگاه کردنش حدث زدم . نمی‌دونم چرا ولی عاشق آدم های رک و مخصوصا دختر های روراست هستم

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون خودمم از پنهان کاری و پرده کشیدن رو گذشته بدم میاد، گذشته هرچقدرم گذشته باشه گاها بی تاثیر نی ...

گاها نه همیشه یه جایی خودشو نشون میده ، ما تو جامعه دوتا معیار برای دختر ها گذاشتیم . یعنی فرهنگ سنتی و مدرن ایجاب کرده ، دوران قبل ازدواج ، معیار های خودش که مدرن هست و در ازدواج که همه دنبال قدیس هستند . اگه قراره یکیشون باشه و دیگری نه ، باید هر دو تلفیق بشه . متاسفانه انسان های ساده در مقابل افراد با تجربه قرار میگیرند و تحت تاثیر عاطفی قرار گرفته و ضربه می خورند . پسر یا دختر ، هر دو نوع هست . کسی که سراغ این کار ها نرفته که هیچ ، ولی کسی هم که رفته ، شخصا هر نوعی که باشه ، برای من دانستن، دلپذیرتر هست . دوست ندارم فیلم بازی کردن کسی رو ببینم و باور کنم و بعد سکانس اصلی رو بعدش ببینم و تصورم عوض بشه ، همین اول تصویر اصلی ، برام آرام بخش تر هست حتی با ریزه ترین ها

گاها نه همیشه یه جایی خودشو نشون میده ، ما تو جامعه دوتا معیار برای دختر ها گذاشتیم . یعنی فرهنگ سنت ...

دقیق همین طوره منتها الان کمتر کسی هست ك خود واقعیش رو نشون بده حتی چه بسا ك تاریخچهٔ مسائل مهم زندگیش هم فاکتور کنه و بزاره مقابل طرف ،من هیچوقت نمیگم ك اگه بدونم راحت تر برام و میتونم کنار بیام تا طرف مقابل بگه این یه جور قاچاقی رد کردنه ، طرف بایدخودش روو  بازی کنه و بگه از ابتدا نه اینك من دلگرم کنم هم خودمو هم طرفم و درمورد مسائلی که شاید بعدها بهم جور دیگه ای ثابت بشه و مشکل ساز بشه و نتونم باارامش خاطر ازش بگذرم خصوصا اینك چیزی ك توی مغز و روح روانم میگذره با چیزی ك نمای بیرونم هست متفاوت و عذابش برای خودمه در نتیجه میزارم ك خودش با وجود چارچوب و اون معیارهام واقعیتارو اونچه که باید رو بگه و الا ك من نباید چیزی بگم و طرفمم رام کنم با این حرفا 

+خدایاشکرت🤍