2777
2789
عنوان

داداشم ۱۳ سالشه بعد....

704 بازدید | 4 پست

افسردگی دارم

همش تو رختخواب خوابم 

داداشم ۱۳ سالشه قربونش برم انقد با فهمه با درکه 

داروهامو میاره ..ظهر گشنم بود چیزی نمیتونستم بخورم خوابیدم.. برام کباب کرد اوورد تو اتاقم بیدارم کرد گفت پاشو غذا بخور..یا با خانوادم دعوام شد سرشام شام نخوردم گفت بیا بخور بخاطر من اینار و ولشون کن اهمیت نده و فلان نکن

الانم گشنمه به مامانم گفتم یه چیزی بده گفت حال ندارم داداشم گفت تو خسته ای حال نداری برو بخواب من برات هرچی میخوای درست میکنم میارم برات

یا گقتم یه لیوان آب شیرین بیار قرص بخورم رفت آب تصویه آورد با داروهام

دیشب مثلا یکم قرص خواب زیاد خوردم خوابم ببره داداشم ک دید..صبح بیدارم کرد قرصم و بده بهم یکم سخت بیدار شدم تو خواب و بیداری دیدم دستشو گذاشت پایین بینیم نفسمو چک کنه 

وای خدا

اصن دلم نمیاد بعدا فردا پس فردا با زنش سهیم شم😐

دعا کنید زودتر خوب شم...❤️‍🩹

با قرص حالت خوب نمیشه خودتم باید کاری کنی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدرشو بدون . همه تلاشتو بکن که حالت بهتر بشه ‌و تو هم به وقتش بتونی براش مهربون ترین خواهر باشی . از همه نعمتای دنیا همین که یکی باشه غصه تو بخوره واسه ادم کافیه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚