2777
2789

اینقدر خسیس باشه که حتی طلا هم حاظر نباشه براش بگیره؟ اعصابم بهم ریخته، وضعش مالیشم بد نیست، اینجور حس میکنم همش براش مهم نیستم که برام خرج نمبکنه اصلا، از یه طرفم خودمو با این اروم میکنم که ادمای خسیس دست خودشون نیست، بیابد بگید تنها نیستم، دلم میخاست حداقل 2 تا النگو میداشتم، اگه مجردید ادم خسیس دیدید فرار کنید واقعا همیشه با حسرت بابد زندگی کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلا لامصب خیلی گرون شده  الان یه النگو معمولی چقدر درمیاد یه دونش؟

اخه وقتی داره فرق میکنه عزیزم ادم حس بدی بهش دست میده بعد فقط بحث طلا نیست خیلی افتصادی هستش ما تا حالا یبار بیرون غذا نخوردیم باهم

من زندگیم پرازحسرت حتی براخوراکی

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
اخه وقتی داره فرق میکنه عزیزم ادم حس بدی بهش دست میده بعد فقط بحث طلا نیست خیلی افتصادی هستش ما تا ح ...

نمیدونم چقدر داره 

مثلا درآمدش در ماه چقدره 

مثلا اگه کارمنده و ماهی ۳۰ تومن درمیاد آره خدایی یه غذا خوردن بیرون برا همچین آدمی چیزی نیست 

ولی اگه کار آزادیه با ماهی ۱۵ تومن زوره دو پرس غذا ۷۰۰ تومن 

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

دقیقا شوهر من ....هر چیزیو افراطی میخره از خوردو خوراک بگیر تا لباسای خودشو ...اصلا خسیس نیست ولی وقتی به منو پسرم میرسه به دعوا باید پول بده دو تیکه لباس بخریم ک...طلا که اصلا ..کل طلاهامو واسه خونه فروختم خودمو پولامو جمع کروم یه کوشواره ی خیلی نازک خریدم حالا میگم تو که داری وضعت خوبخ حداقل برام دو تیکه طلا بخر ...میگه طلا بخرم ببری قهر کنی ببری خونه بابات ...حالا بابای من وضعش خوبه خدارو شکر اصلا تو این فازا نیست این توهم داه طلا بخره من قهر کنم طلاقم برده طلاها از دستش میره واقعا خاک تو سر این جور مردا ....

دقیقا حتی برا خوراکی هم ما مشکل داریم خوش بحال اونایی که طرفشون خرج کنه،  

همیشه حسرتشونو میخورم خسیسی خیلی سخته حتی نمیتونی خواستتو به زبون بیاری چون تهش دعوامیشه بخاطر دخترم کنارمیام

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
البته  زندگی با آدم ولخرج و دست و دلباز آی میچسبه  آی میچسبه  مخصوصا فقط اون خرج ک ...

دقیقاااا میچسبه من که بعید میدونم دیگه تجربه کنم همچین زندگیوو😂😂 ولی من باید پسر میشدماااا من اگه پسر میشدم و طرفمو دوست میداشتم براش هیچ جوره کم نمیذاشتم نمیذاشتم هیچی تو دلش بمونه

همیشه حسرتشونو میخورم خسیسی خیلی سخته حتی نمیتونی خواستتو به زبون بیاری چون تهش دعوامیشه بخاطر دخترم ...

دقیقا میترسم بهش بگم چیزی برام بگیره به بابام میگم راحت ترم چون بدون اینکه بحث کنم بهم میده اخه بابامم دستش خالیه بیچاره از خودش میزنه