2777
2789

سلام خواهرخوبی ؟ چیکارکردی تونستی برگردی سرزندگیت ،یا  کوتاه نمیاد

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

سلام خواهرخوبی ؟ چیکارکردی تونستی برگردی سرزندگیت ،یا  کوتاه نمیاد

سلام نه برنگشتم اقاحتی اومد خونه پدرم وبامنو خانوادم درگیری کرد شیشه آیینه خونه پدرمو شکست درگیرشکایتو ایناهستم تازه اون طلبکاره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نه برنگشتم اقاحتی اومد خونه پدرم وبامنو خانوادم درگیری کرد شیشه آیینه خونه پدرمو شکست درگیرشکای ...

پس بگو روانی شده ، چی بگم خواهرایشاالله که هرچه به خیرو صلاحت همون بشه و عاقبت بخیربشی 

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

پس بگو روانی شده ، چی بگم خواهرایشاالله که هرچه به خیرو صلاحت همون بشه و عاقبت بخیربشی 

اره خیلی پروعه حتی بعد درگیری اونا رفتن مارو شکایت کردن همه چیو برعکس گفتن واقعا خنده داره 

مرسی عزیزم🤍🌱

اره خیلی پروعه حتی بعد درگیری اونا رفتن مارو شکایت کردن همه چیو برعکس گفتن واقعا خنده داره  ...

دیگه فهمیده از دستت داده زورش گرفته بوده اینحوری کتک کاری راه انداخته ، روخودتم دست بلند کرد؟ میرفتی شکایتش رو میکردی

دیگه فهمیده از دستت داده زورش گرفته بوده اینحوری کتک کاری راه انداخته ، روخودتم دست بلند کرد؟ میرفتی ...

ناع نزد ولی لیوان چایی قندون سمت خودم خانوادم پرت کرد رفت چوب اورد بزنممون گرفتنش اره ما زنگ زدیم پلیس صورت جلسه کرد ماهم شکایت کردیم مهریمم گذاشتم اجرا برا نفقه همه چی درخواست دادم فقط مونده درخواست طلاق

ناع نزد ولی لیوان چایی قندون سمت خودم خانوادم پرت کرد رفت چوب اورد بزنممون گرفتنش اره ما زنگ زدیم پل ...

وای بیشعور ، باخودتم توخونه تنها میشدین اینجوری رفتارمیکرد؟؟

اره دیگه توشکایتامم گفتم جلو جمع اینکارو کرد وای به حال وقتی ک من تنهام

متاسفم عزیزم  

متاسفم عزیزم    

هی چکار میشه کرد بقران زندگی همه خانوادمو درگیر کرده خودم هرچقدر سعی میکنم قوی باشم جلو بقیه اخرشبا توتنهایی کم میارم باگریه خوابم میبره 

هی چکار میشه کرد بقران زندگی همه خانوادمو درگیر کرده خودم هرچقدر سعی میکنم قوی باشم جلو بقیه اخرشبا ...

بمیرم الهی توکلت به خداباشه تموم میشه این سختی ها بزاذنجات پیداکنی خدابزرگه بلاخره

بمیرم الهی توکلت به خداباشه تموم میشه این سختی ها بزاذنجات پیداکنی خدابزرگه بلاخره

دور از جون عزیزم ممنونم گلم ایشالا که هرچی خیره پیش بیاد منم راضیم به رضای خدا